21.12.11

Alhamdulillah. Angka "2" Dah Keluar!

Author : Nabila Medan Time : 12/21/2011 10:30:00 AM Total Comment : 8 Label :



Assalammualaikum.
Alhamdulillah pagi ni nabila nak senyum sampai telinga.hehe.
Angka Follower dah tukar ke angka "2".sedihnye sebab tak sempat nak capture siapa yang bertuah tu T_T
ThankYou pada kak Lyssa sebab buat Segmen semalam.nabila rasa pageview nabila semalam banyak datang dari blog kak Lyssa.ThankYou kakak pemes.kehkeh :'D
Nak senyum lagi bile Ben Ashaari follow sini sekali.bertambah-tambah happy lagi la nabila.hehe.

Dah la,rasa mcm kerang busuk pulak senyum sorang-sorang pagi ni.Tu je yang nabila nak share...nabila nak buat something special utk korang.tunggu jer la tahun depan...keh keh ;'D

8 comments

Wednesday, December 21, 2011 10:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

akak pun abg ben follow jugak..nabila takpelah glamour..hehe..

Wednesday, December 21, 2011 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

alhmdulillah.. follower ramai insyaAllah pmbaca juga akn lebih ramai ;)

Wednesday, December 21, 2011 10:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah..

Wednesday, December 21, 2011 10:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

heheh bagus2 , lgpun blog ni mmg best ponnn :D

Wednesday, December 21, 2011 11:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

follower didahulukan,readers diutamakan,sy sokong kata2 fiQ'Ra..

Wednesday, December 21, 2011 11:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

alhamdulillah..:)

Wednesday, December 21, 2011 11:55:00 AM Delete! [Reply Comment]

thniah dik..byk dah tu..

Wednesday, December 21, 2011 1:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah.=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...