8.12.11

Aku Dapat Gelaran "Blogger BudakBudak"?

Author : Nabila Medan Time : 12/08/2011 08:01:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalammualaikum.


Malam ni aku nak cerita sikit kat korang.Actually bende ni berlaku pada 2hari yang lepas.Kisah nye begini (Eceh jerk kau) .
Setiap pagi , setelah bangun dari tidur,breakfast ape segala bagai.Nabila biase nye akan terus ON/bukak blog,cek apa yang patut la kan.Then time tu nabila bukak shoutbox untuk tengok jejak kaki yang korang tinggalkan kat shoutbox tu.Nabila terkejut bile terbace satu message kat shoutbox tu,bunyi nye lebih kurang macam ni:
Hmm.NabilaMedan ni Serius macam *****.Bebudak lagi pulak tuh.
Nabila dapat dari seorang yang pengecut,why? sebab dia tak letak link dia dan tak letak nama sebenar dia.Pengecut la kan? Tanda "*****" pun nabila taktahu maksud yang dimaksud kan oleh orang tuh.Tapi yang nabila paling suka adalah ayat "bebudak".haha.kalau bebudak,maksud nye nabila still muda lagi kan? belum tua dan tidak berkedut! hahaha.oke cukup nabila gelak sorang sorang hari ni.Walau apa pun.nabila nak cakap,nabila memang masih muda,umur pun baru 15tahun.Tapi tak ada la muda sangat kalau nak dibandingkan dengan blogger laen yang lagi muda dari nabila kan? 
Itu jer la kisah untuk malam ini.
Next time kite bercerita lagi.
Terima Kasih kerana membace entri ini.
Dah bacekan?Tak fahamfaham lagi.
Komen la sekali.
(apa punye pantun ape ni?)


Wasalam.Happy Blogging! (^_^)v

6 comments

Thursday, December 08, 2011 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

adik.diorang jeles la tu..sabar jelah...

Thursday, December 08, 2011 9:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

sebenarnya dia puji tu... no hal lah..

Thursday, December 08, 2011 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

fitrah manusia macam itu.Jangan layan.

Thursday, December 08, 2011 10:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

biarkan org nk ckp apa.,asl kita tak kacau hidup org da kn?? :)

Friday, December 09, 2011 12:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

Lol, suke bce pantun tuhh!~

Friday, December 09, 2011 11:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

sape la org tue eh? xpe la, kite pikir positif je la, mcm ckp Azza Azman, maybe org tue puji Nabila coz masih mude.. (akak nie jauh lg tua, huhu~... T_T)

nabila xde la bebudak sgt pun.. akak aggp mcm adik akak aje, hehe..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...