14.12.11

Segmen Ben Ashaari : 5 blog wanita pilihan ku 2011

Author : Nabila Medan Time : 12/14/2011 12:22:00 PM Total Comment : 17 Label :



BEN ASHAARI

Assalammualaikum.
hari ni nabila join segmen dari Ben Ashaari lagi.Segmen ni tutup pukul 5petang ni! Join cepat cepat tau! Nak join,tekan jer banner atas tuh!

5 blog wanita pilihan ku 2011 :
-blog ni memang sentiasa menjadi pilihan nabila sebab nabila suka bace update dan isi baru yang terkandung di setiap entri yang kak Nadya post.
-blog ni memang tak lekang lagi.semua blogger sudah mengenali blogger manis ni kan? nabila suka tengok dan belajar tutorial yang Sis Lyssa buat sebab semua nye simple dan menjadi.Tips yang dia bagi semua nye sangat bergune.
-blog ini juga tergolong dalam blog pilihan nabila sebab nabila suka bace entri entri dia yang sporting.
-suka blog dia , entri yang dia sediakan.Ada jugak tips yang nabila dapat dari blog dia tau.Tips nye sangat bergune.
-senior! hehe.Actually ni la blogger yang mula mula nabila kenal dalam bidang blogging ni.

Harapan nabila untuk semua blog blog diatas ialah semoga terus berjaya dan nabila ingin minta tunjuk ajar daripada blogger senior diatas agar dapat mengajar nabila dalam bidang blogging ni.Ye la diaorang ni kan dah hebat dan tahu menahu pasal blogging , harap dapat la ajar nabila yer.

All done!


17 comments

Wednesday, December 14, 2011 1:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

owhhhh

Wednesday, December 14, 2011 1:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

yang penting..semua girl..:)

eh eh ada nama kak nad..hehe...terima kasih sayang..:)

k.nad suka masuk semua blog yg billa tulis tu..:)

Wednesday, December 14, 2011 2:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

haipp!
singgah dari sgemen sama!
hehe..lyssa tu mmg best.
jom ke blog zaty pulakk.
thanks :D

Wednesday, December 14, 2011 3:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sume best :)

Wednesday, December 14, 2011 5:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe..joi jugak!

Wednesday, December 14, 2011 5:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenal..salam follow jugak..sume blog best...jom ke blog akak lak

http://www.mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

Wednesday, December 14, 2011 5:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

suka blog khumaera...

Wednesday, December 14, 2011 6:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam kenal :) Datang dari blog Uncle Ben . Yipeeee (Y)

Wednesday, December 14, 2011 6:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

Ait , Nama Lyssa pun ada terselit jugak ke ? Malu eden# Btw , tengs sebab jadikan blog Lyssa blog pilihan . HIHI :)

Wednesday, December 14, 2011 6:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuhu~?^^ suke blog lyssa jugk! :)

Wednesday, December 14, 2011 7:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

Saya singgah dari segmen yang sama :)

: Segmen : 5 blog wanita pilihan ku 2011

Wednesday, December 14, 2011 8:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

bw dri segmen yang sma !! hehe ~ singgah kim punye pula ~~

Wednesday, December 14, 2011 9:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

jom singgah blog huda ^_^

Wednesday, December 14, 2011 9:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog pilihan yg best.... khumaera tu mmg besh..huhu~

Wednesday, December 14, 2011 10:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

haluuuu....xjoin pon segmen ni tp sj mau jalan2 tmbh knalan....lalallaa...:D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...