15.11.11

VIRUS FACEBOOK ! PENGGUNA FACEBOOK HARUS BERHATI-HATI !

Author : Nabila Medan Time : 11/15/2011 06:50:00 PM Total Comment : 3 Label :



Salam 1 Malaysia semua!
petang ni nak kena update laju-laju sbb sekarang nga ujan lebat , line lembap , petir pun macam nak memuncak dah ni.

oke , berbalek pada topik , 
sekarang ramai yg dah tahu yg facebook suda semakin bahaya.
sebab ada satu virus yg datang kat facebook.
byk gambar yg "kurang elok" tersebar kat facebook.
Dan itu la virus nyer!

Walaupun bukan kite yang sebarkan , namun JIKA kite COMMENT kat gambar tersebut , secara terus nyer..kite akan menyebarkan gambar tersebut lagi dan lagi.
Memang bahaya betul virus ni .
Oleh itu , nabila nak pesan kalau korang ternampak ke gambar macam tu..korang biarkan jer.JANGAN menggatal nak g komen ke share ke hape ke.nanti tak pasal-pasal korang dapat dosa kan ? dosa sebab sebarkan gambar macam tu.

nabila dapat tahu pasal virus ni dari blog MakDara.


3 comments

Tuesday, November 15, 2011 7:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

macam macam jenis virus skrg ni kan.. adoiii FB dah tak selamat lagi utk remaja huhuhu

Tuesday, November 15, 2011 8:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak jarang bukak fb..berfb pun utk jumpa kwn lama..

mcm2 skrg ni kan...utk ingatan diri akak jugak..

Tuesday, November 15, 2011 9:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

yg penting x perlu klik..

hati2.. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...