2.11.11

TUTORIAL : NAK CARI BLOG ID

Author : Nabila Medan Time : 11/02/2011 12:29:00 PM Total Comment : 2 Label :


Please Do Not Copy this tutor n Put this Tutor In Your Blog !
If You Want Copy This Tutor PLEASE Create Credit From Me!
This is My Own Tutor.
Asslammualaikum~

kali ni nabila buat tutorial KHAS untuk blogger baru <3
*kalau ada blogger yg lame,but still taktau..boleh join juge~


Cara nak carik "BLOG ID" korang


1.Dashboard > New Post
2.korang tengok gambar bawah ni :


*korang nampak tak yg kat dalam kotak tu ;D

Kalau korang nak buat mane-mane tutorial yang menggunakan "blog id" , korang tengok la mcm kat gambar tu..

2 comments

Thursday, April 12, 2012 8:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

thanks :)

Saturday, January 19, 2013 5:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

ini utk newbie lah :) thanks

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...