12.11.11

Tinggalkan LINK BLOG bukan EMAIL Ye!

Author : Nabila Medan Time : 11/12/2011 04:01:00 PM Total Comment : 3 Label :


Assalammualaikum n salam sejahtera~
Ini entri untuk mengingatkan pada mereka :)

oke , macam ni cerita nyer...
Nabila g tgok shoutbox tdi , then nampak ada owg tanye kenapa tutorial jd laen.
Niat nabila nak g tanye balek kat owg tu.Then bile nabila klik pada link nama dia,link tu bukan pergi kat blog dia,TAPI pergi kat email dia =.=

kalau macam tu , macam mane nabila nak tanye balek?

Nabila ni bukan byk mase sgt nak g carik blog korang sampai ke lubang cacing.
kalau jumpe , jumpe la..
kalau tak jumpe , itu naseb :)
Nak kata busy memanjang tak jugak..tapi blog kat Malaysia ni ada berjuta-juta bukan berpuluh-puluh.
Macam mane la nabila nk g carik blog kamuuu ?


Huhu , sedih sbb tak dpt nak g carik blog dia :(


p/s : lepas ni nabila hrp kalau korang nak tanye , tinggalkan la url blog yer.sekian terima kasih :)


3 comments

Saturday, November 12, 2011 6:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

Lg geram kalau dy kata dh follow tp bg email. Sabar jela -__-

Saturday, November 12, 2011 6:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Lily : betul tu , pernah kena mcm tu byk kali..

Saturday, November 12, 2011 7:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

faham....sedih tak dapat cari diorang balik

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...