15.11.11

Tarikh Segmen : Aku Suka Menaip DILANJUTKAN!

Author : Nabila Medan Time : 11/15/2011 09:37:00 PM Total Comment : 2 Label :



Oke korang ingat kan , 
nabila ada buat segmen , Segmen : Aku Suka Menaip kan ?
oke , segmen tu still berjalan.sory kalau sunyi jer.
List nabila akan keluarkan Insyaallah esok or Lusa , n nabila jugak akan start bw ke blog peserta esok.

Oke , Pengumuman pasal Segmen tu ialah :
Tarikh Segmen : Aku Suka Menaip Akan Dilanjutkan!
sebab ape ?
sebab ada blogger yg mintak nabila lanjutkan tarikh tu.
Sepatut nyer , 17 Nov 2011 segmen tu dah tamat , But nabila Lanjutkan sampai 20 Nov 2011.

Makne nyer , korang still boleh join segmen tu .. oke ?
Harap semua setuju ngan perlanjutan tarikh Segmen : Aku Suka Menaip ini.

Oke , bye !
Happy Blogging !
Esok nabila akan keluarkan List yg join and kite mula blogwalking sama-sama oke !


2 comments

Tuesday, November 15, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

fuh! naseb baek lanjut tarikh. nak join nih,

Tuesday, November 15, 2011 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah rajinnya dia buat segment... azza xde masa sangat nak masuk segment, semua best2 tapi xde masa.. bz bebenor.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...