25.11.11

STICKY POST : BLOG REVIEW

Author : Nabila Medan Time : 11/25/2011 05:56:00 PM Total Comment : 9 Label :


STICKY POST
Untuk 5Blog Yang Terpilih Untuk Direview oleh NabilaMedan :>


Jom kite mulakan Sesi Meriview !


Princess Lena
Blog http://ceritaprincesslena.blogspot.com/ . Berat blog 95.4 KB .Tidak terlalu berat :> Header tak ada masalah . Sidebar kemas dan teratur . Background So sweet! nabila suke sangat background tu , background yang nampak kemas and tak nampak serabut.Keseluruhan,cantek and kemas :>




Blog http://akubudakterpinggir.blogspot.com/ . Berat blog 65.58 KB , blog yang ringan :>Header tak ada masalah , simple and nice . Sidebar kemas dan teratur . Background cantek , bintang berkelipan gitu :3 Keseluruhan , blog nampak kemas n sweet !



kembara mencari cinta Ilahi
Blog http://nursyaida.blogspot.com/ . Berat blog 100.05 KB,berat suda melebihi dari 100KB.Mybe kalau gune 2Column akan nampak lebih kemas.Background suda oke.Mybe patut buang widget-widget yang tak perlu.Keseluruhan , nampak baik juz perlu ringankan blog sikit jerk.bawak blog g joging jap.hehe :>



TAK ADA HEADER :>
Blog http://rawrrryasmeen.blogspot.com/.Berat blog 40.09KB SAHAJA! sgt ringan :>Background oke , macam kat alam semester gitu :3 Blog dia simple sgt , dia tak gune sidebar pun.Jadi Keseluruhan , semua nampak oke :>



<center>Adlena Eliya</center>
Blog http://lenaliya.blogspot.com/.Berat blog 88.85KB.blog tidak terlalu berat :>Sidebar nampak kemas dan teratur . Background oke,sejuk mata memandang :> Header pun suda oke.Font yang digunakan pun suda oke bg nabila.Keseluruhan,semua nampak kemas :>


Oke ?
komen2 yang kurang elok tu hanya pendapat nabila SAHAJA.
Diharapkan korang tak amik hati ngan komen2 tu.kalau nak dengar,silakan :>
Kalau tak nak , nabila tak boleh paksa.Setiap manusia ada melakukan kesilapan,
Yang baik itu dtg nyer dari Allah dan yang buruk itu datang nyer dari kesilapan nabila sendiri.




Happy Blogging!


MY SPONSOR HERE !



9 comments

Tuesday, November 22, 2011 1:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

thankss nabila :')#terharuu

Tuesday, November 22, 2011 5:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

terime kaseh banyak2..:)

Tuesday, November 22, 2011 11:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

Yana tag nabila utk join contest ini
http://almiraalwani.blogspot.com/2011/11/contest-klik-dan-like-fan-page.html

Wednesday, November 23, 2011 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

a big thank you nabila medan...^_^

Wednesday, November 23, 2011 10:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

tq nabila.... =)

Wednesday, November 23, 2011 1:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

Awww <3

Wednesday, November 23, 2011 5:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

ala blog fizah tamaw review kew?? hehehe

Thursday, November 24, 2011 9:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

blog akak taknak review ker??hihi.. akak follow nabila ye.. :-)

Friday, November 25, 2011 1:43:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah...bertuahnyer dorg..blog ctbila nk review??hahaha


*jOm jOin cOntest :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...