30.11.11

Special Giveaway by Comel Lote Collections

Author : Nabila Medan Time : 11/30/2011 03:14:00 PM Total Comment : 0 Label :



Assalammualaikum.hai korang! nabila nak join Ga ni,nabila terjumpe time jalan jalan kat blog Kak atie.Kebetulan Ga ni tamat hari ni,harap harap sempat lagi la.hehe.Produk yang paling nabila gemar yer.ada paling paling lagi uh.Produk Smoking Dress.pheeww! baju untuk budak budak,comei la baju uh.kalau dapat,boleh bagi kat anak makcik.Yg colour merah mmg lawa ler~

Antara barangan di Comel Lote Collections :


















Macam mane menarik kan ?
kalau nak tengok lagi,jom bershopping di :
Comel Lote Collections™
Juga boleh pergi ke page Comel Lote Collection di :
Dan boleh melawat Tuan empunye Comel Lote Collection di :
http://tintacomellote.blogspot.com/

psssttt , hadiah menarik bakal menanti anda !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...