7.11.11

Sorry Anonymous Aku Tak Akan Layan Kau !

Author : Nabila Medan Time : 11/07/2011 04:44:00 PM Total Comment : 2 Label :


Hai dear!
korang ingat lagi tak pasal Datin Anon kat entri ni??

And hari ni nabila dpat lagi komen dari dia.
Tapi maaf la , nabila mmg tak kan layan korang.
Lagipun buat ape nabila nak layan korang kan ?
Bagi komen entah ape-ape , langsung tak ada kaitan ngan nabila.

Kalau nak komen jugak , komen ngan tangan nabila jer..sebab nabila mmg tak nak tengok komen ngarut korang tu..
Laen kali kalau nak komen , pakai otak dlu yerp!


:P


p/s : asal la kau nak dengki sangat ngan aku ?
cube ckp !


2 comments

Monday, November 07, 2011 4:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

ingat... pasal apa lak """"DATIN"""" tu.....

biar jelah...agaknya memang dia xsuka tengok org lain senang :D


biarkan....biarkan....biarkannnnlllah :D

buang masa jer layan die

sabar erk nabila

Monday, November 07, 2011 6:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

blogwalking ke sini dan membaca latest entry.

aku pun penah sorang anonymous maki aku.haha

senang2 nanti usha la blog saya.
be my follower is an extra bonus for me(if and only if u find my blog interesting) =D

salam kenal. -Asy Faro.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...