6.11.11

SENARAI LINK TUTORIAL TERTINGGI BLOG INI

Author : Nabila Medan Time : 11/06/2011 11:02:00 AM Total Comment : 0 Label :


Salam aidil adha buat semua.
Serius , bosan giler hari ni.taktau nak buat ape =.=
Memandangkan blog nabila ni menyediakan khidmat tutorial utk para blogger.*eceeh jerk.

Nabila nak senarai kan TOP5 tutorial yang mendapat sambutan tinggi kat blog ini :)

Entah pasal ape la , tutorial tu dapat sambutan tinggi..nabila pun taktau.
Tapi Alhamdulillah , ramai yg bagi sokongan kat nabila :)
Terima kaseh kat korang semua !~
Kalau ada sesiapa yang tak paham atau tak jumpe code ke , korang juz contact nabila kat fb nabila je tau..sebab nabila lagi suke ajar kat fb sekarang..hehe ^^
Tapi nabila akan sentiase update tutorial terbaru kat blog..Don't worry about that >,<


Salam aidil adha buat nabila ikhlas dari nabila :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...