6.11.11

Selamat Pagi | Salam AidilAdha

Author : Nabila Medan Time : 11/06/2011 08:45:00 AM Total Comment : 12 Label :


Assalammualaikum~
Pagi raye ni sempat pulak aku update blog sekejap.
Lepas habes makan .*uhmm , sdp!
Nak layan fb n twitter tapi sah-sah la sunyi kan ?
Tengok jer pun dah tau dah , memang sunyi :(
Sensorang aku terperuk kat sini..huahuahua 

 MENU PAGI RAYA NI 
perghh ! mmg sdp :)


oke , korang ingat tak pasal entri marah-marah nabila kat copycat tu ?
#ENTRI INI . pasal cerita tu , nabila dah lupekan dah..
Tapi , tadi pagi nabila g bw kat blog laen , and korang nak tau apa yg nabila jumpe ??
Nabila jumpe seorang lagi copycat blog ni..*huh! hangin betul !
Yang lagi hangin nyer , org uh nabila kenal sibling dia.

 Yg cerita lame tu , baru nak lupekan..tetibe dtg pulak cerita baru..
haih! 
Tapi , bile nabila tgok entri dia...memang dia copy entri nabila bulat-bulat..
sampai dia tak perasan , kat situ nabila dah letak link blog nabila..
Nabila rase , pembace blog dia mungkin akan perasan semua tu...
Actually , nabila letak link blog nabila tu tanda berhati-hati..takut-takut ada copycat..
and tengok , sah-sah memang ada...lagi satu , dia ni pemalas betul kan ? sampai tak perasan yg nabila ada letak link blog nabila kat situ... :)

Naseb baek pagi raye , kalau tak memang nabila melolong tak tentu pasal dah :P



p/s : menu raye korang ape ? ^^



12 comments

Sunday, November 06, 2011 8:54:00 AM Delete! [Reply Comment]

sbar lah ye ! selamat hari raye ! (:

Sunday, November 06, 2011 9:02:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Aidiladha

Sunday, November 06, 2011 9:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Aidiladha

Sunday, November 06, 2011 9:21:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar2..sempena hari raya korban ni..meh kita korbankan rasa geram tu jap. hehe.

salam aidil adha sis! :)

Sunday, November 06, 2011 9:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam aidiladha..byk kan besabar ^^
menu kat rumah fidah hari ni ketupat rendang,spageti,ayam goreng..haha..byk lg la..tak kan nak list down pulak kan ..

Sunday, November 06, 2011 9:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

@nieysa:) : nga sabar ni >.<
selamat hari raye jugak yer!

Sunday, November 06, 2011 9:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

@✿ Myra ✿ : oke , kite korbankan rase geram uh..tapi kjp jer kan ? hehe
salam aidil adha jugak Myra ! ^^

Sunday, November 06, 2011 9:27:00 AM Delete! [Reply Comment]

@fidah adie : ;)
wah byk nyer menu raye pagi ni yerp !
salam aidil adha fidah ! ^^

Sunday, November 06, 2011 9:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabarlah yea , salam aidiladha :)

Sunday, November 06, 2011 10:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

hoho..sabo jelaa..salam aidil adha :)

Sunday, November 06, 2011 10:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

Selamat hari raya..menu di atas sedapnye....

Monday, November 07, 2011 12:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar separuh iman..

jom tenang2 diri di sini:
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/ayah-janganh-pergi.html

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...