14.11.11

SEGMEN : Saya Suka Blog Awak !!

Author : Nabila Medan Time : 11/14/2011 09:56:00 AM Total Comment : 4 Label :



Tekan banner!
tutup 22/11/2011

Nabila mau join segmen ini :) , kalau korang nak join.tekan banner oke!
oke , tiga blog yg nabila suke...Blog Lyssa [of course la] coz blog dia santek , byk tips/tutor yg dia share.Second , Blog Ini Kisah Tia , nabila suke blog dia coz blog dia simple n byk info yg nabila  boleh dapat dari blog dia.Last , blog Miss Nadya ..blog Kak Nadya ni mmg sentiasa menjadi pilihan nabila , sebab nabila suke bace entri-entri yg dia buat :)
Bagi nabila , ketiga-tiga blog ni adalah senior n nabila tabik ngan penulisan mereka .

Tag :



4 comments

Monday, November 14, 2011 10:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

thank join nabila :) entry rngkas n mnarik

Monday, November 14, 2011 11:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

huhuhu . terharu pulak dia suka blog kitew . ahakx .

Monday, November 14, 2011 11:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

@Lyssa Faizureen : kite pun terharu jugak coz kak Lyssa sudi komen kat entri kite...heee~

Monday, November 14, 2011 6:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

malu nye kak nad..adui..^_*

terharu kakak..thanks sayang..:)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...