21.11.11

SEGMEN MEGA BLOGWALKING DAN KENALI BLOGGER

Author : Nabila Medan Time : 11/21/2011 10:38:00 PM Total Comment : 5 Label :



Segmen yang dianjurkan oleh blogger dari blog http://lovedalicious.blogspot.com/.
Terima kasih kepada penganjur segmen sebab ajak nabila join segmen ni :>
Kalau korang nak join , korang tekan banner atas tu oke ? TAPI korang harus join sebelum tarikh segmen ni expired iaitu pada 13/12/11(cantek tak nombor ni?). Syarat nyer semua nyer mudah jerk,ala macam syarat segmen-segmen laen jugak.simple simple je kan ?
join la oke ? Blogger yang bernama Kak Manja dan Lily yang akan ditag untuk menyertai segmen ini :>

Cerita tentang diri sendiri :-
Nama panggilan sbgi seorang blogger : NabilaMedan | NM
Baru nak berjinak dalam dunia blog sejak dari : 15 Januari 2011
Blogger yang berusia : 15 Tahun
Minat dalam hal : Penulisan , masakan dan jahitan :>
Nak tahu lagi ?

Oke ?
Nabila nak mintak korang Support Nabila dengan tekan iklan ni.boley ?

5 comments

Monday, November 21, 2011 10:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

thankz join segmen cik ezai...:)

Tuesday, November 22, 2011 9:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hai nabila.follow sini klau sudi follow balik ... join segmen doodle saya yer !

Wednesday, November 23, 2011 10:48:00 AM Delete! [Reply Comment]

Terjah sini dr segmen yg sme :)

Wednesday, November 23, 2011 11:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini dari segmen same ;-)

Wednesday, November 23, 2011 11:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah lalala

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...