1.11.11

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Author : Nabila Medan Time : 11/01/2011 02:03:00 PM Total Comment : 10 Label :





Segmen lagi!
setelah menyepi beberapa hari dari join segmen-mengmen ni ^^
Actually , ni first time nabila join segmen dari Lulu Caldina tau!
Walau apa pun , bg korang yg nak join..
boleh la tekan header kat atas tu oke!

Tarikh tutup Jumaat 4/11/2011 jam 2 petang !



10 comments

Tuesday, November 01, 2011 4:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam nabila,

akak singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking ye...

Jemputlah singgah ke
http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Wednesday, November 02, 2011 8:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

shiema singgh sini ye. jom singgah and follow shiema jom :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Thursday, November 03, 2011 8:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Friday, November 04, 2011 5:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

bw dari segmen sis lulu..:))

Saturday, November 05, 2011 12:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Saturday, November 05, 2011 12:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Saturday, November 05, 2011 6:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Monday, November 07, 2011 7:05:00 AM Delete! [Reply Comment]

dtang sisni dari segmen yg sama :)
HAPPY BERBLOGGING !!

Friday, November 11, 2011 10:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai .. dr sgmn cik lulu .. nk nek vespa .. jom singgh blog sj ... (^^)V

Saturday, November 12, 2011 11:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam kenal. -Asy Faro.

setiap kali menulis entry d blog, aku target nak menceriakan dan mencuit hati sesiapa saja yang membaca. Jadi nak ajak kau usha blog aku untuk mengetahui kritikan dan pendapat terhadap penulisan aku. be my follower is an extra bonus for me (if n only if u find my blog interesting) =D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...