1.11.11

Segmen : Kenali DiriKu By AcuTeyha : 10 Perkara 10 Hari (1)

Author : Nabila Medan Time : 11/01/2011 10:43:00 PM Total Comment : 4 Label :



Assalammualaikum~
memandangkan malam ni aku tak ada kerje nak buat..
Aku pun men-joinkan diri kat segmen Acu Teyha <3

Memandangkan aku lambat join segmen ni , maka aku nak mulakan segmen ni dengan segmen untuk tarikh 30 Oct 2011 : 10 Perkara Yg Tak Boleh Di Lupa Waktu Zaman Sekolah : 

1.First time masuk kelas time darjah satu dlu , punye semangat nak skolah dlu!
2.Berusaha nak dapatkan keputusan ujian bulanan yg terbaek , konon nak dapat no.1 dalam kelas
3.Bile dilantik jadik penolong kelas >,<
4.Nanges sebab kena rehat sensorang *_*
5.Bile jatuh dekat depan budak kelas laen *mmg malu la!
6.Bile dapat ibu baru kat skola *cikgu la tu
7.Kena marah sebab tak siap kerje skola *ni time skola rendah
8.Bile kena buli *benci betul
9.Naek pentas , dpat anugerah *mase first time dpt naek pentas
10.Dapat kawan yg pertama kat sekolah *ni mase skola rendah :D



Okeyh,tu 10 perkara yg aku tak boleh lupe mase zaman sekolah dlu.
But , zaman skola rendah dulu memang best and fun !


nak join ?


4 comments

Tuesday, November 01, 2011 10:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

kalau CB dah lupa dahhh apa buat time skolah rendah.. paling ingat kena pukul ngan cikgu coz x siap homework jek lar.. hehehe

Tuesday, November 01, 2011 11:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam

menarik.. hehe

jom singgah:
http://pemudattbc.blogspot.com/2011/11/pesanan-imam-malik-ra.html

Wednesday, November 02, 2011 12:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

kenapa nanges kena reht sorg..?? kesia nye kene buli eks..huhu

Tuesday, November 08, 2011 2:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

buli balek!!! hek3

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...