16.11.11

Segmen eera: impian dan harapanku bersama blog

Author : Nabila Medan Time : 11/16/2011 09:38:00 AM Total Comment : 3 Label :


masterpiece

Tekan banner!
tutup 30 Nov 2011

Assalammualaikum~
pagi ni nabila join segmen dari Eera ni , kalau korang tertarik n mau join segmen ni , korang tekan banner/header atas tu oke ?

Impian nabila - nak tengok blog/page ni terus berjaya dan berkembang maju macam banggunan KLCC tu.hehe ^^
Harapan nabila - moga-moga semua blogger puas hati dengan penulisan nabila kat blog ini , jika ada terasa hati , harap di maafkan , jika ada rase tidak puas hati , sila luahkan .

Oke , bye!
Happy blogging :D


3 comments

Wednesday, November 16, 2011 11:01:00 AM Delete! [Reply Comment]

semoga blog ni trus maju..

Wednesday, November 16, 2011 5:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

terima kasih sudi join segmen ;)

moga nabila berjaya mencapai ape yang diimpikan tu. teruskan berblogging ^^

Thursday, November 24, 2011 5:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Walau apa pn harapan kamu. Nadh mndoakan ianya akan jadi kenyataan. apa pn biarlah ianya menjadi salah satu penyebab untuk kita lebih taat kepada ALLAH kan ? ;)
Moga hasil penulisan kita jadi bahan bermanfaat kepada yang membaca. :D

Selamat berbelog. ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...