13.11.11

SEGMEN : BLOG pakjoe BERAT TAK?

Author : Nabila Medan Time : 11/13/2011 03:12:00 PM Total Comment : 2 Label :




Tekan banner!
tutup hari Ahad 11.59 malam

Blog pakjoe dalam apa yg nabila rase/timbang *siap pakai penimbang lagi uh..haha XDD
tak berat :D , bg nabila la..sebab nabila pakai moderm,so..line laju jer memanjang :D

Skunk nabila nak tanye kat Pakjoe balek , 
Blog nabila berat tak ??
[saling tanye-menanya budaya baik]



2 comments

Sunday, November 13, 2011 3:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

tq sebab join blog nie x berat ringan ja pakjoe rasa dlm 3 saat dh blh main dh ahaha

Friday, November 18, 2011 12:35:00 AM Delete! [Reply Comment]

sori2 pakjoe lupa lak nk bg tau dekat semua bloger yg nma segmen yg tuan blog join akn dinaik setiap hari sabtu 9.00pm tuan blog tggu ja nnt pakjoe akn hantar senarai link yg sudah join SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK? blog dekat satu per satu sabar ye....pa2 pun pakjoe minta maaf sgt2 sbb pakjoe lupa nk bg tau besa la dok makan semut selalu heheheeh pa2 pun pakjoe nk bg tau lg nie setiap hari sabtu macam biasa la klo dekat blog pakjoe SEGMEN kul 9.00am harap join tau hehehehe alamak terbuat karangan la pulak sori erk heheheh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...