12.11.11

"PIKIR BLOG KAU BEST SGD?"

Author : Nabila Medan Time : 11/12/2011 09:26:00 AM Total Comment : 12 Label :


Amboi , panas betul ayat yg dia gune uh.
terkejut nabila bile nampak ayat mcm tu ada kat shoutbox nabila.
Ayat yg disampai kan dari seorang yg bernama "MYSTERY".
*korang tak percaye ? g tgok kat shoutbox nabila 

Tetibe jer dia mrh nabila dgn tulis 
"PIKIR BLOG KAU BEST SGD?"
Nabila tak ckp pun blog nabila ni best , tapi dia yg ckp! haha
nabila tak mengaku punss , tapi dia yg mengaku! haha
Nampak sgt dia jelesss! >.<

Untuk org yg bernama "MYSTERY" yg tak berapa nak "MYSTERY" tu,
kenape la nak jeless ngan blog nabila ni..tak ada bende yg nak di marah kan.

Nabila tak ada perasaan nak marah sbb nabila dh jemu n muak ngan org macam ni..lagi-2 dgn Si Anon tu...=.=


Happy blogging!


12 comments

Saturday, November 12, 2011 9:33:00 AM Delete! [Reply Comment]

haish..x baek jeles2 meyh~

Saturday, November 12, 2011 9:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

heheh btw tahniahla.. mmg blog ni cntik pe... biakan spe2 yg jeles tuh heheh.. btw cik pink amik dah banner sis comel :) ayuh ke blog pink cik pink..

Saturday, November 12, 2011 9:47:00 AM Delete! [Reply Comment]

heheh die jeles blog pink kot
heheh
comel je blog ni

Saturday, November 12, 2011 10:00:00 AM Delete! [Reply Comment]

blog ni mmg best pon.. ala nenek anon tu jeles a tu.. bog dia kan kureng kowt.. errr.. no komen.. :P

Saturday, November 12, 2011 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

cik anon tu jeles la tuh...btw, mmg blog anda hebat.. ! =D

Saturday, November 12, 2011 10:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

bila ada org jeles dgn blog nabila..
biarkan sjalah dik..hehehe..

Saturday, November 12, 2011 10:28:00 AM Delete! [Reply Comment]

normal la dlm berblog ni..tak semua akan menyukai kita..ambil yang jernih, buang yang keruh

Saturday, November 12, 2011 11:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

haha...biar Qaseh jwb...blog nabila mmg bgs...pinky2...heheh

Saturday, November 12, 2011 11:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

dah ada bakal-bakal blog hebat le tu.. hihi

Saturday, November 12, 2011 1:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

ade yg jelez lar tu...
tak malu betul..

Saturday, November 12, 2011 1:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

bajet lbih anon nie
diorg tue penakut sbnrnya
buat xthu sudah

Saturday, November 12, 2011 4:05:00 PM Delete! [Reply Comment]

blog nabila lg bagus dr die..
2 yg jelez kot....hehehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...