20.11.11

Perghh! DiaOrang Memang Hebad kan kan ?

Author : Nabila Medan Time : 11/20/2011 11:05:00 PM Total Comment : 1 Label :


Selamat malam semua !~
oke , korang ingat lagi kan segmen yang nabila buat tu kan kan ?
Segmen tu akan tamat Esok jam 12tgh Hari dan ini adalah muktamad :3
Esok nabila tak confirm lagi boleh update awal-awal pagi atau tak coz ada hal.
Tapi nabila akan cube update n bgtau blog mane yang akan terpilih untuk direview oleh nabila :>
Berapa buah blog ? nak tahu mulut nabila ni panas ker tak time review blog org ?
Tunggu Update seterus nyer oke tak oke tak ?

Sebelum nabila nak off komputer ni , korang yang join segmen tu diminta dan digesa untuk tunaikan tanggungjawab anda untuk blogwalking dan tinggalkan jejak pilihan kasih korang kat entri-2 mereka or shoutbox mereka! oke ?

kerjasama anda amat nabila perlukan :>

//oke bye\\

1 comment

Sunday, November 20, 2011 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah, meriah yer. bagus lah buat program2 cam tu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...