26.11.11

Nak STOP Blogging | Nak DELETE Facebook | Nak LAYAN Twitter

Author : Nabila Medan Time : 11/26/2011 08:33:00 PM Total Comment : 4 Label :

Apa sebab nyer ?

Nak STOP Blogging sebab Macam macam hal sekarang.Blog diremove la,didelete la.Then,Dengar sekarang Widget Follower nak dimansuhkan then kena masuk Google+.tadi petang dah try nak masuk , then dia kata "tak boley coz aku bawah umur lagi" =.=" Terus sakit hati ngan Google +_+

Nak DELETE Facebook sebab Dah tak selamat lagi.Aku tak gune sgt Facebook.Facebook aku rosak ! taktau kenapa , TAKboley CHAT , TAKboley tengok sape yg Online.macam tak bergune dah +_+

Nak LAYAN Twitter sebab dia belum buat hal lagi.Rase macam dia dah lengkap dgn Facebook+Blog coz twitter boley chat/message ngan org(facebook) and boley upload gambar n cerita kat twitter(blog).

Fikiran Sekarang tengah kusut ngan teknologi zaman sekarang ni.makin pelik pelik dah T_T

Logik ke tidak sebab tu ? nabila rase macam tak logik , tapi buat buat macam logik jerk sebab tu sebab yg nabila bg sendiri kan kan ? 
Walau apapun , terus kan Blogging dan terus kan Berfacebook ! Happy Blogging and Happy Chatting T_T
p/s : konon jerk , bukan nak buat betui betui pon.hikhik :'>

4 comments

Saturday, November 26, 2011 8:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

boleh tambah widget daripada fb.. :)
Untuk menarik follower

Saturday, November 26, 2011 9:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai dik,

macam2 skrg ni..ada IT ingat lg canggih rupanya..huhu

Saturday, November 26, 2011 9:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

ceittt..ingt nk bt btul2 he..tp jgnla bt btul2 he4kk

Saturday, November 26, 2011 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

my lecturer said : sometimes tools or technology can fool you...hoho..btol kan?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...