23.11.11

NabilaMedan Punye Blogspot (Pages)

Author : Nabila Medan Time : 11/23/2011 06:43:00 PM Total Comment : 6 Label :


Assalammualaikum~
Hai hai hai :>
Lame tak update kan kan ? padahal baru sehari.heee~
Tak ada mood nak menaip , hari ni menaip pun hanya nak bgtau yang Blog NabilaMedan suda ada Pages :>
Nabila buat pages ni saje saje jerk , senang kalau orang nak request tutor kan kan ?
Tapi kalau tutor yang korang request tu agak susah untuk dibuat , nabila mybe akan lambat buatkan.oke ?

Oke , pape pun nabila nak mintak korang like Pages ni.boleh ?



Dah like ? oke! thanks for your support !
Jasa korang sangat nabila hargai :>


6 comments

Wednesday, November 23, 2011 6:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hehe, dh like ^^

Wednesday, November 23, 2011 7:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

patut la smlm x dpt buka rupanya berwajah baru..hehe

Wednesday, November 23, 2011 8:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

like jngn tak like..hehe..done :D

Wednesday, November 23, 2011 8:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

like dh..hehe..

Wednesday, November 23, 2011 8:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..tahniah. dah like. hehe.

Thursday, November 24, 2011 6:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah baguslah dah ada page... hebat tu...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...