21.11.11

Mood Aku Sekarang | Nak Meraung Kuat-Kuat

Author : Nabila Medan Time : 11/21/2011 12:53:00 PM Total Comment : 2 Label :


So sorry :<
Pagi ni nabila ada problem.
Problem bg nabila sgt besar and sedih kalau diingatkan balek.

Hanya nak mintak maap kat 5 blog yang terpilih tu.
Nabila akan usaha kan untuk review blog korang secepat mungkin.
Tapi mungkin selepas mood nak blogging ni kembali lagi .
Insyaallah petang or esok and entri tu nabila akan buat sticky post selama tiga hari :|


\\oke bye//


2 comments

Monday, November 21, 2011 1:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

mesti dorang faham
:)

Monday, November 21, 2011 3:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...