12.11.11

Minggu "CINTA SEDUNIA" ke Minggu Ni??

Author : Nabila Medan Time : 11/12/2011 11:56:00 AM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum~
tetibe pulak gune tajuk "CINTA" hari ni..

Cume ada satu kemusykilan kat sini..
Minggu ni , minggu "CINTA SEDUNIA" ker? XD

sebab nabila tgok "kebanyakan" para blogger , ramai yg buat entri/post mengenai "CINTA"..
tips cinta,perasaan cinta,apa itu cinta,cinta membuta...
macam-macam Cinta,semua nak ltk tajuk cinta..
kenape yer??
best ker buat entri pasal "cinta" ni ?
kalau best , nabila nak try jugak la buat..haha! *gurau jerk

p/s : ATAU korang semua nga hot bercinta ?
**baek mengaku cepat!  xD



2 comments

Saturday, November 12, 2011 1:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

hari cinta sedunia kot...nabila tak bercinta ker..?hehehe..ala cinta monyet ke..??

Saturday, November 12, 2011 2:04:00 PM Delete! [Reply Comment]

dunia bercinta,,,hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...