2.11.11

Mereka Blogger Perempuan Pilihan Aku (TOP 6)

Author : Nabila Medan Time : 11/02/2011 03:17:00 PM Total Comment : 5 Label :



Selamat petang~
memandangkan aku ngah bosan dan kekeringan idea utk buat entri .
Untuk mase ni , aku nak bg List blogger-blogger PEREMPUAN yang top + cun-melecun + the best punyer!

jum layan~




!    ✿LYSSA FAIZUREEN✿   !

Cik Lyssa Secret tome-tome ni , sape yg tak kenal . 
Aku rase ramai yang dah kenal ngan salah sorang retiss dalam dunia blog ni :D
Penceritaan yg baek dalam setiap entri yang diceritakan oleh Cik Lyssa yang pasti nye akan memukau Si Pembace >,<
Blog dia memang superb macam owg nyer jugak <3


Nisa Kay : Saya Suka Menaip

Cik Nisa Kay.
header nyer nampak macam biase je tapi.......... *no komen "thank(s)"
Aku banyak tengok gambar-gambar dia , sedikit sebanyak ..aku dapat ilham nak berfesyen dri dia <3
okeyh ? g terjah yer!


Yuyu Zulaikha

Cik Yuyu Zulaikha cumel <3
seperti tagline header dia "header huduh tak bermaksud tuan nye pun huduh ^^"
memang terbukti ! beliau sgt cumel , betul ! Aku tak tipu :D
tak percaye g tgok sendiri.




CIK EPAL manis
sorry,tak boleh nak amik header dia :D
tapi tak pe , kalau korang nak tengok header dia + blog dia + tuan empunye nama.
sila la TERJAH oke <3 




::a TaNglEd tAle oF FaiRytAle::

Cik Liyana :D
taktau la sebab ape aku minat gile ngan blog dia ni.
Best ! rase seronok jer bile g blog dia..
hehe ^^
korang nak tau , ape yang seronok nyer ?
g la terjah <3



!ツ miss nadya punyer blog ツ!

sgt suke ngan blog dia <3 pink-pink gitu..hehe ^^
Pemilik nyer pun tome lote owg nyer..tak caye ? g terjah !



Ada enam semua nyer!
Actually , ada byk lagi..tapi kalau aku ltk semua,takut terpanjang sgt entri ni...susah korang nak bace nt ;D
Yang laen , next time oke ?


I think ramai yang dah kenal ngan blogger-blogger yg kat atas ni .
But pada yang baru/newbie , korang g la terjah blog senior atas tu.
Kenal-berkenalan la korang yer!
hehe ^^




#tujuan entri ni : sbb bosan and taktau nak update ape..aku update la bende ni >,<




p/s : perasan tak , yg keenam-enam blogger tersebut semua nyer cantek-cantek belaka kan ? comel-comel pulak uh ! >,<








5 comments

Wednesday, November 02, 2011 3:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

semua yang awak suke, semua jugak kite suke. suke bace belog diorg (:

Wednesday, November 02, 2011 3:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

YUP.... semuanya comel2 belaka

Wednesday, November 02, 2011 4:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

dorang tu sume top2..mmg comel2 belaka..

Friday, November 04, 2011 10:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanks adik..:(

knp xanta link kat blog akak??

lambat akak terjah..

anyway..thanks sayang..:)

Wednesday, November 16, 2011 6:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

masuk dalam entry penghargaan nad..:)

new entry ::

1. Nad Di Entry Mereka!!
2. #24 Wordless Wednesday
3. Buffered Earnings #7

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...