14.11.11

Mega Giveaway CPB : Mehlah Kritik Kalau Berani

Author : Nabila Medan Time : 11/14/2011 08:47:00 AM Total Comment : 1 Label :



Tekan banner!
tutup 30 Nov 2011

Assalammualaikum~ Pagi ni nabila nak join giveaway ni..syarat? sgt simple! hadiah? perghhh,masyukk! tak percaye? g tengok sendiri . lalalala~

Oke , pagi ni nabila mau jadi pengkritik untuk blog Puan Bunga , mau jadi pengkritik hebad macam Azmer boleh ? nggeee~

Komen about Puan Bunga's Blog 
- Wow! sgt kemas dan teratur widget-widget yg ada di bahagian sidebar..semua nyer teratur jer.langsung tak ada widget yg mengarut.
- Background ?  oke sgt! sedap mata memandang . 
- Tab menu ? sukex3! sebab tersusun,warna-warni lagi tu.
- Header ? memang tak payah cakap , serius nabila ckp..nabila jealous ngan header dia! cantek! ada kasut lagi.very nice.
- Gaya Font and Size Font dah oke dah.

Nabila rase itu jer kot , sebab semua totally dah complete!
Kira nyer , memuaskan sgt...
Oke , nabila ada tak bakat nak jadi pengkritik macam Azmeer ? haha 


entri yang nabila palingx3 suke kat blog Puan Bunga ialah ini :

Sorry Puan Bunga , entri ni TERpanjang lebar pulak..nabila pun taktau nape tetibe ada m0od nak taip panjang-panjang ni....

Nabila mau tag 

1 comment

Monday, November 14, 2011 9:51:00 AM Delete! [Reply Comment]

Terima kasih! ^___^

Good luck ye!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...