15.11.11

Kau Blogger ? Bace Ini ! (Sekiranyer kau sedang bosan)

Author : Nabila Medan Time : 11/15/2011 03:29:00 PM Total Comment : 6 Label :



Assalammualaikum~
huh! bukan mengeluh tapi lap peluh jap.
rase nak patah tulang belakang ni , dari pagi ngadap komputer sampai ke petang.
Tapi satu entri about life langsung tak terupdate.

Nak bg tutor , tapi m0od tak ada.
Nak buat freebies tapi , adobe photoshop nga gile.
Nak online facebook , facebook pun sama gile jugak.
Nak g bukak twitter , tapi macam bosan jerk.
Nak edit-mengedit , pergghh! mo0d malas tetibe dtg.

So , now memang tak tau nak buat ape.
hanya mampu senyum dekat depan komputer sambil ngadap muka Follower aku yg tersayang.**dah tak ada kerje
Godek-godek shoutbox sambil jenguk mereka kembali.
Ulang-alik tgok Dashboard , tgok update terbaru.
Tu jer la yg mampu aku buat time bosan ni.

Haish!
satu bende aku lupe nak buat!
Dah petang macam ni , baru aku ingat !
Aku lupe yang aku tak makan tengah hari lagi ! =.=
Dah petang baru ingat , pelik jugak sebab perut tak meraung mintak makan hari ni.
Oke , perut kata nak diet ! sbb cuti skola , smua bende aku makan.
Oke , diet diet diet diet diet .

5 minit kemudian , oke dah ! Off facebook.
bye ! nak g makan :D
diet ? tak la..haha xD
tak jadik nak diet bile tgok mama masak masakan kegemaran nabila.
Siap tambah lagi tu... mmg tak diet punsss.

#sory perut >.<


p/s : nape nabila citer pasal perut pulak ni ? haha xD


6 comments

Tuesday, November 15, 2011 3:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

owh hari ni memang mengantuk.........dan paling mals nak buat keje.......blogwakling je dari td.........(^_^)

Tuesday, November 15, 2011 3:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

akk pon same...bosan...keje tergendala,
org ICT tak dtg repair pc yg kiteorg wat kj tu rosak....hua2
mggu dpan student da masuk...haiyyaa
gua manyak sush ati maa...

Tuesday, November 15, 2011 4:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuh.. ari nie memg membosnkan..
keje lagsung xde nk wat... =,='
dok dpn com je dri tdi smpai nk naik juling mate nie.. hiihih.. =p

Tuesday, November 15, 2011 4:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

harini sumpah mengantuk... mandi pon kul 2. hahahaha

Tuesday, November 15, 2011 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

aikk? sama je niehh..hehe..
eh, nk tnya..akk penah guna totu nabila yg sticky post tu..tp tak jd plak! huhu

Tuesday, November 15, 2011 9:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

Baca quran. insha allah x akan rasa boring. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...