24.11.11

I Tak Suka La Maen "pokepoke" Ni U

Author : Nabila Medan Time : 11/24/2011 04:51:00 PM Total Comment : 15 Label :



Nampak itu ?
haish ! ape bende "POKE" tu pun nabila taktau.
Lagi nak p maen bende tuh =.="

Sebenarnye bende tuh ada function dia tak ?
Or hanya sekadar maen maen jerk ? 
Haiyoh.kat facebook nabila ni , ada duaowg kawan nabila yang terlebih rajin sangat p ajak nabila maen "poke poke" ni.
Nabila taktau pape punss , terus g "poke" balek.
Bile dah balas "poke" dia , dia p "poke" me again n again ? =.="
Tak penat ker ? kalau setahun sekali tak pe la jugak.
Ni sehari berkali-kali nak ajak me maen "poke poke" ni.

Ha , pasni sape yg suka maen "poke poke" ni.
boleh la maen "poke" ngan nabila.gerenti nabila balas.tapi pastu jgn la poke balek =.="
coz penat nak maen balas balas ni :3

Happy Blogging !

p/s : apa function bende "poke" ni ?? =.="


15 comments

Thursday, November 24, 2011 4:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Function utamanya, untuk bgi orang lain sedar yg kita pun ada account facebook ^_^

Thursday, November 24, 2011 5:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha sme la..miza pon x tau bnde poke2 tu ap..=='

Thursday, November 24, 2011 5:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

poke tue utk cucuk2 orang yang x de dpn mata...hhaha

Thursday, November 24, 2011 5:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Alis : Oh yer kerw ? kalau tak maen poke ni tak kan la owg laen tak sedar yg kite ada acc fb :>

Thursday, November 24, 2011 5:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik nurul hamizah : haha x) ingat nabila jerk yg tak tahu.rupe nye kite sama larh :3

Thursday, November 24, 2011 5:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Anith Hanisah : penat jerk maen cucuk2 kalau org tu tak rase :D

Thursday, November 24, 2011 5:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

poe tu nak manja2 manja je,,,heheh
btw salam kenal

Thursday, November 24, 2011 5:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

@yen(toka ziizokukuto) : oh , gitu yerw ?
salam kenal juge :>

Thursday, November 24, 2011 5:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

dik camne nak letak semula kotak komen tu..akak puya dh hilang..patut la takde kwn2 komen kt blog akak...huhu..

tengah bersedih ni...harap adik dpt bantu..camne nk klik kt setting komen tu...huhu

Thursday, November 24, 2011 5:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

@jemarisuri : nabila ckp kat sini jer oke ? sbb nabila cri shoutbox tak ada tadi.
1.Dashboard > Setting > Comments
2.bhgian "Comments" yg atas sekali tu,klik "Show"
3.Save Settings

p/s : harap dapat membantu :>

Thursday, November 24, 2011 5:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

SALAM

Naim ingat tadi cicak pokek. haha

Thursday, November 24, 2011 5:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

@naim : cicak ? haha x)

Thursday, November 24, 2011 6:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

poke cm cuit cuit hello. cam kite duk geletek pinggang kawan. haha. cmtu kot.

Thursday, November 24, 2011 7:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

@CikHoneyBee : penat jer geletek kawan kat fb , diaowg bukan rase pun.hehe :>

Thursday, November 24, 2011 11:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha maybe dorang na ushaa kite , tapi tak berani . so poke jelaa . huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...