10.11.11

HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

Author : Nabila Medan Time : 11/10/2011 03:22:00 PM Total Comment : 11 Label :




Tekan banner!
tutup 13 Nov 2011 jam 10pagi :)


Nama sebagai blogger : Nabila Medan *tpi skunk ramai pggil nabila "NM"
Nama blog : Nabila Medan *tak ada nama laen :)
Tarikh mula blogging : 15 Januari 2011
Target blog utk thun 2011 : nak capai 1000follower and sasaran tersebut telah dapat dicapai ! Alhamdulillah :D





Tekan and Tekan dan dapat satu ganjaran BESAR!
Find out what's brewing at Cyberjaya this November... icon Fear, isolation and violence that only YOU can help to take away... icon Light up a little life! icon


11 comments

Thursday, November 10, 2011 3:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

As-Salam.
Nanti tolong buat listing boleh tak? Nanti HH akan link terus ke blog ini untuk senarai blog yang join. Ok yer ... boleh?

Thursday, November 10, 2011 4:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

As-salam Nabila,

Singgah dari segmen yang sama..Selamat berblogwalking dan tahniah kerana telah berjaya merealisasikan impian anda menjadi kenyataan.

Semoga terus gigih berkarya dan sukses dalam apa jua bidang yang diceburi :)

Salam kenal.

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

Thursday, November 10, 2011 4:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

dari segmen yg same !!! jalan2 =)

Thursday, November 10, 2011 7:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah! dah tercapai untuk tahun 2011..semoga terus success yer..

Rasa nak join segmen ni lah..

Thursday, November 10, 2011 9:59:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah sebab da capai target tu...harap lepas ni terus maju dalam dunia blogging ni...heee~

Friday, November 11, 2011 8:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

jalan2 dari segmen yang sama.=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

Friday, November 11, 2011 10:04:00 AM Delete! [Reply Comment]

tahniah ..hopefully Ur blog makin sukses...pcl sudi tambah jd follower blog ni.

Friday, November 11, 2011 10:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah dr segmen yg sama... Tahniah kerana mencapai sasaran thn ni... semoga lebih berjaya di masa akan datang...

Saturday, November 12, 2011 12:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

Sunday, November 13, 2011 9:37:00 AM Delete! [Reply Comment]

aiii nabila..salam kenal..

http://dismybelog.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

Wednesday, November 16, 2011 12:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

Tahniah dah tercapai ^^


Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Jom ke blog genk pula

MINTA TOLONG KOMEN ENTRI INI KLIK SINI

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...