15.11.11

FREEBIES : SIMPLE HEADER (PART2)

Author : Nabila Medan Time : 11/15/2011 05:06:00 PM Total Comment : 15 Label :


Assalammualaikum~
Petang ni nabila berbaik hati mau bg freebies kat kamuu!
Ini adalah REKAAN NABILA SENDIRI , oke !
saya tahu ia tidak comel.
saya tahu ia tidak cantek.
saya tahu ia tidak hebad seperti yg kamuu buat.
Tapi ini jer yg mampu nabila buat untuk kamuu! +_+
Tolong terima..hehe xD




















1.Suda di-transparent-kan
2.Size 750x250 (kalau nak besarkan , besarkan sendiri.oke ?)
3.Cara nak SAVE! #Tekan pada gambar , klik kanan , Save images as..


p/s : suda amik ? komen oke ?!

Hanya Iklan untuk Hari ini ! (spe yg singgah tu,klik iklan bwh ni)


15 comments

Tuesday, November 15, 2011 5:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak satu

Tuesday, November 15, 2011 5:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

@pink vampire : amik la :D

Tuesday, November 15, 2011 5:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak juga,sy amik pink,cumil2,simple but very2 nice^.^

Tuesday, November 15, 2011 5:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak ambik ea nabila :)

Tuesday, November 15, 2011 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

akak ambik ea nabila :)

Tuesday, November 15, 2011 5:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila , sarah amik header part 1 yg kt freebies tuu . hehe yg baru ni lain kali ye ? muah

tq syg

Saturday, December 24, 2011 12:50:00 AM Delete! [Reply Comment]

ambil satu , hitamm .. thanks nabila :)

Sunday, February 12, 2012 3:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

saye nak smua? boleh?

Sunday, February 12, 2012 3:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

saye nak semua boleh?

Friday, March 09, 2012 9:52:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam...amek satu yer ? =)

Friday, June 08, 2012 1:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

Hi, I ambik yang last sekali tu eh? Lawa <3 Thank you :)

Sunday, July 22, 2012 2:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

hai.....
sis ambik stu yerk...
tq..:)

Tuesday, September 18, 2012 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

kite ambil

Tuesday, September 18, 2012 1:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

kite ambil

Wednesday, February 13, 2013 9:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

grap satu ea... thanks comel sangat! xD aumm

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...