9.11.11

Famous Betul Font Header Aku Tu.

Author : Nabila Medan Time : 11/09/2011 01:14:00 PM Total Comment : 6 Label :


Assalammualaikum~
huh ! agak penat hari ni :)
selepas bw keSANA keSINI.
Alhamdulillah segmen yg nabila buat dapat kunjungan yg tidak diduga sekli :D

Oke , aku buat entri ni Khas utk diaowg yg bertanye.
Actually , aku bukan malas nak jengah blog korang satu persatu..
Tapi aku juz busy sikit jer , tak sempat nak g blog korang..sory k.

Sejak nabila gune header baru tu , ramai yg tanye.
"itu gune font ape yer?"

oke , oleh sbb ramai yg tanye.
nabila nak bgtau la ni kat semua yg tanye uh.
sebab nabila tak sempat nak  blog korang satu persatu n bgtau.

oke , header nabila uh ..nabila gune FONT

Hah !
apa tunggu lagik ??
g download font tu yerp!
oke , bubye *nak g makan , dh lapar ni =.=


p/s : font ada garis jahit-jahit dpt nama hari ni :)  
hehe ^^




Tekan-Tekan Dan Dapat Satu Ganjaran BESAR!

2,442,448 people benefited from Klinik 1Malaysia icon Bagaimanakah anda boleh jimat dalam perbelanjaan barangan runcit? icon Have yourself a Purrfect adventure with PUSS IN BOOTS! icon Find out what's brewing at Cyberjaya this November... icon


 



6 comments

Wednesday, November 09, 2011 1:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

tau xpe da lme da cri font 2... mceh NM

Wednesday, November 09, 2011 1:24:00 PM Delete! [Reply Comment]

mmg minat font ni sejak tengok cerita pooh :)

Wednesday, November 09, 2011 1:30:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah..mmg lawa pun font tue..

btw, akak tag nabila nie...

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/11/tags-from-ina.html

Wednesday, November 09, 2011 1:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

huhuhu..lawa tulisan ne..
nabila kalau da font yg comel2 kongsi lagi ea..heheh ^^

Wednesday, November 09, 2011 1:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

pehhh , blog ni tade lagi comel ke ? rajin edit eh dik ;D

Wednesday, November 09, 2011 7:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

hehe, fofular lak yer :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...