11.11.11

Entry Number "11"

Author : Nabila Medan Time : 11/11/2011 11:11:00 AM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum n salam 1 Malaysia!
hari ni hari jumaat bersamaan 11/11/11 , tarikh yg sgt unik kan?
dengar kata , ramai yg buat majlis perkahwinan mereka pada tarikh ini..
Wah!congrat(s) untuk semua yg nak kawen tu :)

Tarikh 11/11/11 memang sgt istimewa..
bukti nyer , ramai owg yg menantikan tarikh ni utk majlis persandingan , tarikh nak lahirkan anak..and macam-macam lagi la..

Sejak pagi tadi , ruang dashboard nabila dipenuhi dengan entri angka 11 ni.
semua blogger nak post entri pasal tarikh unik ni.
Oleh sebab tu , nabila pun menyibuk nak p wat entri pasal tarikh tu jgk..hehe ^^

Semoga tarikh unik ini , membawa sejuta makna buat semua insan dimuka bumi ini.
Happy Always ! >.<


p/s : entri autopublish pada 11/11/11 jam 11.11pagi.

2 comments

Friday, November 11, 2011 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

hope yang percaya pada tarikh. tidak apa kuasa tarikh 2 ..

ok?

:D

Friday, November 11, 2011 6:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

hari ni anak saudara akak diijabkabul maybe ambil sempena tarikh ini jugak senang ingat kan...hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...