19.11.11

CopyCat Yang Keempat Telah Ditemui!

Author : Nabila Medan Time : 11/19/2011 12:27:00 PM Total Comment : 8 Label :


Assalammualaikum~
Entri pertama untuk hari ni :>
Entri yang begitu sediyh kalau nak diikutkan :'<
Bagi nabila berita ni sedih la kan ? tapi bg yang buat uh , diaowg tak sedih tapi hepi kan kan ? :3
Jap Nak Call
Call polis :
"hello,nak buat aduan ni..Copycat yang keempat telah dapat dikesan! g la tangkap Copycat uh!"
Polis terus ltk phone =.="
Aduan yang tak masuk akal , memang gile suda :'>
Call Bomba :
"Hai , nak mintak tolong.Copycat kat blog jalan XXXX terbakar.tolong simbah dia,simbah ganas-ganas sikit!"
tittt.tittt.tittt.
Talian putus :'<
Call hospital :
-Maaf , jangan telefon ke talian ini lagi.terima kaseh


:'<
Nak ngadu kat sape ni ?
semua tak nak dengar :'<
Huahuahuahuahua :'< meraung tak suda


Best sgt ker korang jadi Copycat ? apa rase ?
First , masuk blog dia ..baru nak puji "comel nyer blog awk :3"
bile selongkar isi nyer , oke tekan pangkah terus.
Tak sanggup nak tengok lagi~


 mood nabila nak menaip hari ni terus hilang ker ?
hanya sebab copycat ?! Oh! chill jerk !
Tak amik pedulik pun pasal si CopyKucing tu.
Biar la dia , yang penting.keaslian entri tu ada pada me , rite ? x)


Kalau sape-sape yang jmpe copycat kat blog ni , inform me..boleh ?
Nanti nabila kasi hadiah :3
hadiah ape ? hadiah Penginapan sukahati korang nak lame mane di rumah masing-masing.
haha x) chiill oke ? saje nak gurau :'>


//kau terase ? kau la Copycat tu kot..kan kan ? :>\\

8 comments

Saturday, November 19, 2011 12:31:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila bgtau la blog mane..nak gak knl2 dgn si copycat tu..

Saturday, November 19, 2011 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

@fieda : blog tuttt.hee~ takmau bg tau.nak biar diterase dan terusik sikit :>

Saturday, November 19, 2011 12:40:00 PM Delete! [Reply Comment]

nabila share a sapa tu..

#busy body sikit

Saturday, November 19, 2011 12:41:00 PM Delete! [Reply Comment]

aish...ader gak yg copycat...huhu

Saturday, November 19, 2011 2:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

bagitahu sikit, camne nak detect orang yang tiru entry? thank you. ((;

Saturday, November 19, 2011 3:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak baik amalan copycat ni..alahai.. hope org tu cepat-cepat sedar :)

Saturday, November 19, 2011 3:46:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar jelah
nnt die bace
die tahu la tu
hehee

Saturday, November 19, 2011 5:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

nak tau sapa! nak tau sapa! :DDD

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...