21.11.11

Contest : ANDAI AKU BLOGGER TERKENAL

Author : Nabila Medan Time : 11/21/2011 10:38:00 AM Total Comment : 3 Label :



Contest : Andai Aku Blogger Terkenal yang telah dianjurkan atas kerjasama oleh tiga orang blogger dari blog Ain Soofiyah,Balqis Azhar dan Snissa Karim.Contest ini akan tamat pada 10 Disember 2011.Pelbagai hadiah yang telah dikemukan untuk para pemenang contest ini , antara nyer Novel,badge dan hadiah misteri yang akan dibawa pulang oleh 6 Orang Pemenang Contest ini.Mungkin anda adalah pemenang untuk Contest ini mungkin ? Mari sertai Contest ini sebelum 10 Disember 2011 sebelum terlambat! Tentu anda tidak mahu lepas kan peluang ini bukan ?

Andai Aku Seorang Blogger Terkenal - Hanya sekadar satu andaian SAHAJA :> 
Keinginan untuk menjadi seorang blogger yang terkenal mungkin ada sedikit , tapi keinginan tu tak terlalu memaksa kerana bukan mudah untuk menjadi seorang blogger yang terkenal , dihormati serta disanjungi kan kan ? semua tu terletak pada diri dan sifat blogger itu sendiri. Jika sikap nyer yang suka meniru hasil tangan blogger laen,mungkin blogger tersebut tidak boleh pergi lebih jauh.TAPI jika seorang blogger itu berusaha dan berkerja keras untuk memaju kan identiti nyer sebagai seorang blogger,blogger tersebut mungkin akan terus maju dan maju :> Semua tu terletak pada niat blogger itu sendiri oke ? Siapa yang tak kenal ngan blogger femes seperti Ben Ashaari,Lyssa Secret,Yuyu Zulaikha,Irine Nadia,Nisa Kay,Cik Epal kan ?kalau sebut jer nama mereka,pasti nye sudah ramai yg mengenali blogger ini.Apa Rahsia kejayaan mereka sehingga boleh jdi blogger terkenal ? Tanye ngan diaowg oke:)

Blogger yang bernama Anis Athia , Mummy Danny dan Neirin telah ditag untuk menyertai Contest ini :>  

ツ ◕‿◕ Happy Blogging ◕‿◕ ツ

3 comments

Monday, November 21, 2011 11:38:00 AM Delete! [Reply Comment]

macam mana nak join this contest ea?

Tuesday, November 22, 2011 7:30:00 AM Delete! [Reply Comment]

Thanks sebab sudi tag :)

Tuesday, November 22, 2011 6:18:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wish u good luck

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...