17.11.11

Contact Me On

Author : Nabila Medan Time : 11/17/2011 05:34:00 PM Total Comment : 4 Label :



Assalammualaikum~

oke , firstly aku nak mintak maap kat sape-sape yg add aku kat facebook hari tu..
Tapi aku tak approve pun korang.Bukan sengaja,tapi aku nak berhati-hati jer.Laman sesawang facebook sekarang dah makin teruk . Kalau nak add or approve orang pun nak kena memilih sebab tak nak bende yg tak diingini terjadi.Mulai sekarang kena berhati-hati dengan facebook.

Hari tu ada yg kecik hati kat aku , sebab aku tak approve dia.
So sorry , aku taktau punss.
Next time , kalau aku kenal/cam korang..aku akan approve , Tapi jgn la kecik hati lagi yerp!
Sekarang nak kurangkan kat facebook and nak rajin kan dekat twitter pulakkss!
Boleh ? heeee~

kalau nak request tutor , korang leh request kat :
1.bhgian komen
2.shoutbox
4.twitter <--- Follow oke ?
dan laen-laen lagi (".)

p/s : kalau aku free , aku akan buat tutor tu secepat mungkin oke!


4 comments

Thursday, November 17, 2011 5:38:00 PM Delete! [Reply Comment]

sipot anda nabila ~ :)

Thursday, November 17, 2011 5:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Ah Long : sipot ? haha xD

Thursday, November 17, 2011 6:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha.betul tu jgn approve sebarangan skrg ni

Thursday, November 17, 2011 11:26:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhh rajinnyaaa nabila :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...