2.11.11

Bile Terkena Komeng Dari Datin "Anon"

Author : Nabila Medan Time : 11/02/2011 09:22:00 PM Total Comment : 10 Label :



First sekali , aku nak mintak maap kalau ada blogger yg bernama "Anon" terase..
Langsung tak ada niat nak kecik kan hati sesiape..Tapi hati aku yang kecik -,-"

Kecik hati aku apabile Datin Anon datang kat blog aku and komen kat sini..
Aku tak kesah kalau dia dtg dengan niat yg baek,
tapi komen dia berbau seperti tak puas hati ngan aku.
Serius aku tak kesah kalau dia nak kutuk aku , tapi aku juz nak tahu ape salah aku sampai dia ada hak nak kritik pasal aku.
Dia ada komen kat entri aku *aku tak publish komen tu
Dia ada tinggalkan jejak kat shoutbox *korang carik la

Untuk kali ni , dah dua kali aku kena dengan Datin Anon ni
*untung kau sbb aku panggil kau "Datin"

Apa yang aku boleh cakap kat kau wahai Datin Anon.
kau tu pengecut ke ? kalau kau tak puas hati kat aku , cakap la depan-depan ngan aku !
tak payah la komen dengan gune gelaran "Anonymous".
kau pikir aku suka sangat ke kau buat macam tu !
Kalau kau taktau ape-ape , kau diam jerk la.
bagi komen yg tak masuk akal !
*gile sakit hati aku

Aku rase ramai blogger yg pernah kena macam ni , untuk mase sekarang ni..aku still boleh tahan.Hopely , tak kan jdik lagi.


p/s : sape la Datin "Anon" tu sebenar nyer!



10 comments

Wednesday, November 02, 2011 9:25:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabor je la yer dgn anon tu...:)

Wednesday, November 02, 2011 9:33:00 PM Delete! [Reply Comment]

Respek anon, sebab anon adalah someone yg jeles dengan kelebihan kite ..

Wednesday, November 02, 2011 9:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

sabar je ye..

Wednesday, November 02, 2011 10:17:00 PM Delete! [Reply Comment]

saba byk2!! aha depa x puas aty ek , xpe el puas aty ngn blog nieh n tuan nyer :)

Wednesday, November 02, 2011 10:27:00 PM Delete! [Reply Comment]

be strong

anon mmg pengecut amek ko! *emo

Wednesday, November 02, 2011 10:50:00 PM Delete! [Reply Comment]

anonymous
no name..

^_^

Sabo. separuh daripada iman. usah amik berat kes ini.,

buat macam besa noh.

perkara kecil ja

Wednesday, November 02, 2011 10:51:00 PM Delete! [Reply Comment]

adoh anon anon.. die jeles la 2.. sbar ea dear.. lntak p sme dia

Wednesday, November 02, 2011 10:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

seb bek bukn datin jijah kembali..hahaha...
urm..sbar jew la nbila..org klo da dngki mmg cm2..xleh tgk org snang..ada jerk bnda dia nk kco kitew..kitew xkco dia..dia kco kitew...bnyk2 brsbar erh...org cm2 mmg pngecut...stakat nk mngutuk kt lm blog bek xyah..cer face2 face...pergh..pnjangnya kak komen hahahha..

Thursday, November 03, 2011 1:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

sabar je lah . kim pun penah kene juga kot ~ hmm~

Thursday, November 03, 2011 4:34:00 AM Delete! [Reply Comment]

tak pernah berdepan anon lagi..maybe org tak berapa kenal blog sy kut..apapun awk kuat ye,jgn dilayan sgt...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...