18.11.11

Bende Yang Paling Aku BENCI Apabila Result Exam Keluar

Author : Nabila Medan Time : 11/18/2011 09:04:00 PM Total Comment : 6 Label :


Assalammualaikum~
wuuu~ rindu ngan korang-korang semua :3
Selalu kalau sehari 5-6 Entri nabila publish kan ?
Hari ni nak majuk jap , buat entri sikit-sikit jerk!
nga tak ada mood n asyik memikirkan result pmr x)
Rase berdebar-debar walaupun masih belum tahu bile result tu akan keluar.
Tapi sejak result Upsr keluar semalam , nabila pulak yang rase tak tentu hala =.="

Kalau Result exam keluar jerk , jiran-jiran , makcik-makcik semua call tanye "eh,anak kau dpt bpe?".
Bende tu yang paling nabila benci lol :> 
Benci kalau orang laen tanye result kite :3
Kalau result corot , mula la owg kata "eh,nampak bdk uh mcm rajin jerk.asal dpt result ciput uh jerk ?" grrrr =.="  Terase la kalau macam uh.
Benci betul :<

Pengalaman amik result exam time tahun 2008.
amik result Upsr , hati memang berdebar-debar la.bile result dh smpi kat tangan..huuuu~
sadis lol :'<
Tapi still leh cover air mata supaya tak jatuh , walaupun dalam hati sudah runtuh dah.Muka still leh cover , hati hanya Tuhan yang tahu~
Dah dpt result terus g public phone , tepon my mom bgtau result.Then , semua nye selesai :>
Walaupun result Upsr tak berapa nak cemerlang , tapi itulah keputusan yg ditakdirkan untuk nabila kan ? Bersyukur :'>

#untuk korang yang suda ada pengalaman , korang suke tak kalau owg tanye result korang ?
kalau result elok , mesti suke :>
kalau result corot , mesti sadis :'<

6 comments

Friday, November 18, 2011 9:13:00 PM Delete! [Reply Comment]

alahai dik , baru pmr ke awok ! hee ~ tapi hebat blogging ye :) terbaikkkklahhh !

hm , xpe la syg ~ semoga dapt result terbaik yea , mcm berblogging juga :) nabila hebat :)

Friday, November 18, 2011 9:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

its okey dear.. now tawakkal, doa banyak2 supaya result terbaik.. spm masih ada lagi ;) wish u luck ^____^

Friday, November 18, 2011 9:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

bila result pmr ek?
sempat lagi doa2 tau. hehe

Friday, November 18, 2011 9:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam alaik

Jangan terus berduka. terus berdoa +baca quran + solat jangan tinggal..

ingat allah. allah ingat kita.. :)

Saturday, November 19, 2011 3:29:00 AM Delete! [Reply Comment]

erm.. doa byk2 dan tawakkal.. yang penting dah usaha kan... insyaallah... :)

Saturday, November 19, 2011 12:09:00 PM Delete! [Reply Comment]

Salam n hye nabila dear..

juz nk inform yg blog akak xleh bkak dh.. so akak dh wat blog & email br.. sudi2 la visit ye nabila..

owh ye, nnti akak join blog nabila tue ye...ngehehe..

http://greennnpanda88.blogspot.com

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...