19.11.11

Banner Baru Suda Siap :>

Author : Nabila Medan Time : 11/19/2011 02:14:00 PM Total Comment : 0 Label :



Hai korang!
dah makan belum nih ? :3
makan ape hari ni ? :>

Heee~ kalau yang suda jengah kat sini hari-hari , mybe diaowg dah perasan kot.kan kan ?
Perasan yang banner blog nabila dah berwajah baru :3
Banner tempah kat Mish Apple :>  Mish Apple lagik :'>
Header tempah kat Mish Apple , banner punss tempah kat Mish Apple :>
Mish Apple ni sekolah lagik , dia ada amik tempahan edit blog,header,banner n laen-laen.
Budak nyer comel lagi uh :3

Nak order pun senang :>
Semua hasil yang dia buat nabila sgt puas hati :'>
Macam banner and header yang nabila tempah tu , cantek jerk comel lagi uh :>
Sangat puas hati :>

Thank you Mish Apple :>
Nanti kalau nak tukar angin , order lagi..hehe :'>

//oke bye\\

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...