9.11.11

Apa Itu "SEGMEN" ? | Skodeng Sini !

Author : Nabila Medan Time : 11/09/2011 10:59:00 AM Total Comment : 4 Label :


Assalammualaikum n selamat pagi~
Okey , semalam ada owg tanye nabila .
"segmen tu ape bende?"
"segmen tu utk ape?"

Actually nabila pun taktau sgt dengan "segmen" ni..
Tapi ape yang nabila tau pasal segmen , segmen ni lebih kurang macam blogwalking jugak..
maen tukar-tukar link sesame blogger.

 Fungsi Segmen  

 Kelebihan Segmen 
Dan UP segala UP yang ada larh! hehe


Itu je yg nabila tahu pasal "segmen".
korang tahu tak ape itu "segmen" ?? share la kiteowg !
kalau korang tahu , korang bgtau kat ruang komen oke ;)



Tekan-Tekan Dan Dapat Satu Ganjaran BESAR!

2,442,448 people benefited from Klinik 1Malaysia icon Bagaimanakah anda boleh jimat dalam perbelanjaan barangan runcit? icon Have yourself a Purrfect adventure with PUSS IN BOOTS! icon Find out what's brewing at Cyberjaya this November... icon



4 comments

Wednesday, November 09, 2011 11:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

akak stuju je ngan sumer yg nabila ckpkn tue, hehe.. ^_^

dh klik sumer yg ptt, ngehehe..

Wednesday, November 09, 2011 11:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Up kan duit nuffnang?

Wednesday, November 09, 2011 11:46:00 AM Delete! [Reply Comment]

Up kan duit nuffnang?

Wednesday, November 09, 2011 11:56:00 AM Delete! [Reply Comment]

hmm setuju jugak...sesi meng-up-kan yang sedia ada...dengan segmen lah dapat kenalan baru kan?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...