3.11.11

Anda Seorang Yg Ex-Tream ? Jom Join Group Lyssa Secret !

Author : Nabila Medan Time : 11/03/2011 12:29:00 PM Total Comment : 3 Label :



Assalammualaikum~
hari ni nak cakap pasal satu group ni....
Group yg Ex-Tream
pagi-pagi suda Ex-Tream group tuh , memang terlebih Ex-Tream dah !
hehe ^^

 korang tertanye-tanye tak , kenape dri tadi aku sebut Ex-Tream jerk ?
Actually , Tu la nama group yg Kak Lyssa Faizureen tubuhkan kat facebook :D
Memang best join group tu , semua member kat situ friendly jer..senang nak buat kawan ;)

Sebelum korang nak masuk group tu , aku cadangkan korang bace dlu "peraturan" yang kak Lyssa buat kat group tu..
okeyh , kalau korang dah bace and paham "peraturan" group tu , korang sangat dialu-alukan untuk join yer!

Nak join ?

Tekan lup atas ni <3


3 comments

Thursday, November 03, 2011 3:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Baca Tajuk ini
MASA BUAT KEPUTUSAN

Thursday, November 03, 2011 3:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

sangat memeningkan kepale bile org da gile follower. erghhhh

Thursday, November 03, 2011 4:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

kebanyakkan anak buah lysa ni semua blog color pink... no wonder lah...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...