25.11.11

Aku Harus Tabah! | Blog NabilaMedan Tinggal Seorang Follower SAHAJA!

Author : Nabila Medan Time : 11/25/2011 03:45:00 PM Total Comment : 14 Label :


Tak percaye ?
Meh tengok bukti !

Betul kan kan ?
kenapa kenapa kenapa !
kenapa kau pergi . kenapa kau pergi .
Disaat aku mulai mencintaimu.
Disaat aku terbangun dari tidurku.
Semua Followerku suda lari meninggalkan aku.
(lirik Lagu Dadali-Disaat Aku Mencintaimu+Nabila-hancus hati pabila follower pergi)

First nak mintak maap sebab rosak kan lagu tu !
Cian lagu tu , elok elok jer sedap menyedap.
Tetibe hancus pabila nabila mengolah :>

Second nak mintak maap kat korang coz TERpercaya ngan tipu helah tu >.<
Btw , tu mmg blog nabila TAPI bukan blog ini.
Tu blog ketiga nabila , blog untuk testing testing tutor .
Kalau takut takut tersilap , tu la nabila try testing segala tutor kat blog tu.
Tak sangka ada jugak yang Follow blog takgune testing tu.

Please jangan marah coz tu hanya gurauan hari hari jerk!
peace (^_^)v

p/s : panjang bebenor tajuk entri tu , nak pikir pun sampai berpuluh-puluh kali :>

14 comments

Friday, November 25, 2011 3:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

hahahahaaaa..buat akak cemas je...hehehe

Friday, November 25, 2011 3:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

lor..igt btol2 ilang td, tgl shaye sorg...hihihi...kdg2 kn sistem pun bengong gak..huhu

Friday, November 25, 2011 4:00:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha blog nabila kan sure depa folo hikk

Friday, November 25, 2011 4:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

nurulauni & Mira Adzlia : hehe . sory soryy.gurau2 jerk :'>

Friday, November 25, 2011 4:11:00 PM Delete! [Reply Comment]

waduh, ingat blogspot ada bugs tadi leh ilangkan follower.

phew!!!

Friday, November 25, 2011 4:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

hadoi kalau la betul tgl sorg :P

Friday, November 25, 2011 4:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

nie yg nk mrh nie
follower dh 1k kot

Friday, November 25, 2011 4:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan buat semua

Friday, November 25, 2011 4:36:00 PM Delete! [Reply Comment]

haha akk ni...buat lwak pulak..

Friday, November 25, 2011 4:47:00 PM Delete! [Reply Comment]

isy..wat akak suspen aje td..hehe..

Friday, November 25, 2011 4:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Nyamuk Terbang jgn la marah2.hehe :>
muhammad : salam kenal :>
Cik nurul hamizah : lawak ? hehe.mane ade :>
Nisa Greennnpanda : hehe.sory2 :>

Friday, November 25, 2011 5:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

rasa dah follow, mcmna leh jadi tinggal sorang follower.. rupanya blog lain.aduyai.haha

Friday, November 25, 2011 5:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

aiyoooo

Friday, November 25, 2011 10:01:00 PM Delete! [Reply Comment]

seriously ! terkejot ! Hhaha :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...