6.11.11

1st segmen by FARAMYZA

Author : Nabila Medan Time : 11/06/2011 04:54:00 PM Total Comment : 2 Label :



Tekan banner!
tutup 22/11/2011




Ni lagu yang nabila pilih.
Actually , lagu ni memang bermakna sangat-sangat bagi nabila coz ada sejarah lalu yg mengingatkan nabila :)
Juz like lagu ni , thank(s) pada someone yang special ni ..sebab kenal kan lagu ni kat nabila.
Dia mmg someone special :)
Tu je yang nabila boleh share ngan korang :D

oke , oleh itu..sekarang ni , nabila nak tag Ini Kisah Tia and Misz Azney and last one , korang semua !~


Korang ada someone yg special jugak ?




2 comments

Sunday, November 06, 2011 9:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

suka gak lagu ni. best.

Monday, November 07, 2011 10:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

aiseh , macam paham2 jek kan .. haha .. thnksss :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...