28.11.11

15 Header Yang Aku Gune Pada Zaman Dahulu Kala | Gambar

Author : Nabila Medan Time : 11/28/2011 07:51:00 PM Total Comment : 4 Label :

Assalammualaikum~ Ecehh jer "Zaman Dahulu" kehkeh,padahal nabila start blogging pun baru bape bulan jer kot.Bulan Januari tahun depan baru nak masuk Setahun.ayat "Zaman Dahulu" uh macam dah berkurun jer nabila blogging ni kan?  Nabila ni newbie lagi , masih memerlukan pendapat dan pandangan orang laen.


Hari ni nabila nak tunjuk kan header header lame nabila aka boypreng lame nabila la.hikhik.Header dulu , nabila buat sendiri jer.Kalau korang tengok , mesti korang akan pikir "ni header ke hape ni?" haha.nabila dulu buat header gune Photoscape jerk , kata nye budak baru kan ? apa pun taktau lagi.kehkeh.Meh tengok boypreng lama nabila yang dulu tolong menyerikan blog nabila sebagai pangkat header.


HASIL TANGAN NABILA OKES! *tahu burukss












HASIL TANGAN ORG LAEN.ORDER *mmg santek



 Yang sekarang 


Nampak perbezaan yang sgt ketara kan ? dulu mmg nabila tak pandai buat.macam budak budak yang baru tahu pegang pensel.But now , alhamdulillah nabila dah tahu serba sedikit la nak buat header tapi juz yang simple jerk.yg ada gambar,mmg low la.
Actually , ada banyak lagi haeder lama.Tapi nabila tak mau tunjuk coz malu.ahha ahha ahha.ada la sebab nabila tak boley nak tunjuk kan ? dulu , tiap hari nabila tukar header.biase la,budak batakss.haha.Eh eh,korang nga kutuk pasal header nabila eik ? tak baek kutuk kutuk tau.i know header tu mmg tak lawa.buruks gilos kan ? haha . oke! Happy Blogging yer!

p/s : rase nye ada 20lebih header lama nabila.tapi nabila nak tunjuk 15jerk.oke ?


4 comments

Monday, November 28, 2011 8:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

Wahhh~~ Smart pe ...

Monday, November 28, 2011 11:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

comel la

Tuesday, November 29, 2011 7:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

paling cantik yang ke 6 dr atas. comelllllllll. pastu yg 1st orang lain buat tu pun CANTIK. yg skrg pun cantikkk. :)

Tuesday, November 29, 2011 9:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

pnaz tengok oke je header nabila , lg terok pnaz punya skrg .. tapi pnaz tak kisah :))

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...