19.10.11

TUTORIAL : LETAK RUANG IKLAN PERCUMA

Author : Nabila Medan Time : 10/19/2011 09:04:00 PM Total Comment : 5 Label :


Please Do Not Copy this tutor n Put this Tutor In Your Blog !
If You Want Copy This Tutor PLEASE Create Credit From Me!
This is My Own Code n My Own Tutor.

Tutorial untuk :

Ikut Step ini :

1.g kat laman web ni http://abcdead.com/
2.then korang tengok bahagian atas sebelah kanan korang..jumpe tak perkataan "Daftar"?

3.Lepas korang tekan 'Daftar'..korang isi la detail yang dia nak kat ruang yang dia bagi tu..
Dah siap isi tekan kotak "Daftar" yang ada kat bawah borang tu

4.Then korang akan dapat alert lebih kurang macam ni

Lepas korang dapat alert macam tu , beerti korang kena check kat Yahoo mail korang tentang pengaktifan tersebut..
And bace la arahan yang dia bagi kat email korang tu..


Dah Siap mendaftar ?
Skunk korang dah boleh login masuk !
isi Nama Samaran dan Kata Laluan yang korang daftar tadi
and tekan "Masuk"

Macam mane pulak nak letak ruang iklan tu kat blog ??
1.tekan "Iklan Percuma 5/10/15/24 Jam".
2.Copy code yang dia bagi kat situ/Ikut suka korang nak Iklan jenis yang mana
3.Paste kat bahagian HTML/JavaScript
4.And SAVE!


5 comments

Wednesday, October 19, 2011 10:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

Akak punya ada eror tak tahu kenapa...ada eror benda nie...

Login denied! Your account has either been blocked or you have not activated it yet. Did you not get an activation e-mail and follow the validation Link?

Kenapa Erk?

Wednesday, October 19, 2011 10:22:00 PM Delete! [Reply Comment]

@Cik Rose Cute : dah check Yahoo mail pasal pengaktifan tu ?

Thursday, October 20, 2011 3:26:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanks! mmg benda ni yg sy cari2..

Saturday, November 26, 2011 9:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

tak ade pulak perkataan daftar 2, ke kami yanng rabun :)

Saturday, November 26, 2011 11:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

da buat semuanya.. lepas tu kat blog, mcm ne nak guna or nk tahu ade org masukkan link banner dia eak... tq -)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...