20.10.11

Traffik Naik Mendadak Semalam !

Author : Nabila Medan Time : 10/20/2011 01:41:00 PM Total Comment : 2 Label :



Assalammualaikum~
sekarang nak stop sekejap dari buat tutorial [sekarang je,jap lg start balek -,-]

Aku nak cakap pasal 'traffik'.
aku rase bagi blogger yang femes-memes tu memang tak hairan la traffik menjulang tinggi..
But pada kite sebagai blogger kecik ni , traffik sememang nye satu kepentingan buat kite..
kalau boleh setiap saat nak tengok Stats , memang tak kan terlepas .
macam aku jugak la , sikit2 tengok Stats ..konon nak tengok traffik la..
sampai traffik tu pun dah muak tengok muka aku..-,-

Eh , lupe pulak! aku nak citer pasal traffik semalam kan ?

okeyh ! tadi pagi aku tengok kat  traffik sources , agak terkejut sebab traffik semalam memang bagi aku cukup tinggi untuk aku dapat.
selama ni sehari aku juz dapat 1++ hingga ke 2++ lebih je.
Tapi semalam sampai 5++[503]
terkejut jugak , then aku carik la penyumbang yang menyumbang traffik tu ke blog aku ni


kedua-dua entri ni la yang menjadi penyumbang tertinggi untuk semalam..
Btw , thank you very much !



#okeyh , bye ^^






2 comments

Thursday, October 20, 2011 2:06:00 PM Delete! [Reply Comment]

wah, congrats nabila~!! bestnye blog nabila kne review dlm blog2 famous..

Thursday, October 20, 2011 2:39:00 PM Delete! [Reply Comment]

tahniah...tahniah....

=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...