27.10.11

So Sorry All :'(

Author : Nabila Medan Time : 10/27/2011 12:12:00 PM Total Comment : 7 Label :


بسم الله الرحمن الرحيم , السلام عليكم ورحمة الله وبركا ته


Firstly , aku nak cakap sorry sangat-sangat sebab blog aku makin lame makin berat , lambat loading , melambatkan blogwalking korang.
Btw , aku pun baru sedar dalam dua-tiga hari ni , bile aku g blog aku..lambat gile loading dia..huh ! tension tetibe 
Then , baru aku sedar yang dua-tiga hari ni aku byk tambah/gune tutorial and menambah-nambah widget kat blog ni..naseb baek aku sedar , kalau tak..memang macam tu je la blog ni.dengan loading yang lambat macam siput uh , dgn widget entah apa-apa yang aku letak uh.

Huh...hari ni , baru dapat buang widget mengarut-cencarut tu , hopelly blog ni ringan sikit daripada sebelum ni 


p/s : nak mintak korang komen/kritik/tengking blog ni jap ! 





7 comments

Thursday, October 27, 2011 12:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

banyak sangat edit kot....tu yg berat

Thursday, October 27, 2011 12:37:00 PM Delete! [Reply Comment]

dah ok

jangan letak mana2 wiget xperlu..

try google..

"timbang berat blog"

dan timbang.

^^

Thursday, October 27, 2011 12:43:00 PM Delete! [Reply Comment]

@onie : ha'ah..memang pun ^^

Thursday, October 27, 2011 12:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

@naim : oke , tenkiu..nabila dh g timbang dah XD

Thursday, October 27, 2011 1:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

Sekarang dah tak berat sangat la kan

Thursday, October 27, 2011 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

owhh???tak tau nak komen apa sebab ok je dan comel dan cepat loading ngeee ^^

Friday, October 28, 2011 12:03:00 AM Delete! [Reply Comment]

okey je loading dia. dah buang widget mcm2 eh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...