31.10.11

Siap Sudah | Terima Kasih Sudi Berikan Komen Anda!

Author : Nabila Medan Time : 10/31/2011 04:42:00 PM Total Comment : 17 Label :


Bismillahirahmanirahim..
Assalammualaikum . Alhamdulillah , hari ni selesai sudah meng-edit blog ni.
Aku tak nak edit keseluruhan , oleh itu..aku cume edit sikit-sikit jerk.

And Alhamdulillah , bile aku testing blog ni..loading dia tak ada la lambat sgt..
Hopely , bile korang bukak ringan la jugak !

Okeyh , tadi aku ada tanye pendapat mereka tentang header bru aku disini 

Alhamdulillah , diaowg bg komen/respon yang sgt baek !
sgt hargai komen bernas korang tu. >,<

Kalau korang perasan , header tu aku baru edit balek.
sebab aku hargai komen mereka !
[tambah url blog]

And nak tanye lagi kat korang..
oke tak blog ni sekarang ?
[jawab la jujur]

My new header
Nabila Medan


My new copyright [bhgian bwh skali blog ni]



And my New favicon [cute icon pada tab menu]
[NM : Nabila Medan]


Sehari suntuk aku kemas kini blog ni.
Puas hati la jugak 


p/s : please ! aku perlukan bantuan korang lagi , komen/kritik ckit psl blog ni sekarang~





17 comments

Monday, October 31, 2011 4:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

sis,,,cmne nk uat tlisn brjhit tuh ek ?

Monday, October 31, 2011 4:45:00 PM Delete! [Reply Comment]

ok syg ..nice jeles sis

Monday, October 31, 2011 4:49:00 PM Delete! [Reply Comment]

yang tadi suke..
yang ini pun suke jugak...
:)

Monday, October 31, 2011 4:52:00 PM Delete! [Reply Comment]

wahhhhh, header yg semat! simple tp cantik. seriously.

blog loading..ok, tade masalah. cepat dan ringan gitew ;)

wane blog? sedap mata memandang. (pink mmg cantik!) hehe~

Monday, October 31, 2011 5:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

Teruskan menulis

dan selalu ziarah para follower anda. Agar mereka tidak berkecil hati

good! :)

Assalamualaikum~

Monday, October 31, 2011 5:55:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantiknyeee. buatkan lah untuk shiema sepasanggg :)

Monday, October 31, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@AreFiSya Aien : download font tu ^^

Monday, October 31, 2011 10:16:00 PM Delete! [Reply Comment]

@✿ Myra ✿ : thank(s) sudi komen ! >,<

Monday, October 31, 2011 10:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

santek ! skang sy plak nk kne update blog sy yg cm @&@^()!!# tuh. gagaga :P

Monday, October 31, 2011 11:23:00 PM Delete! [Reply Comment]

heyy comelnyaaa semut dekat tepi tu! macam mana nak buat?

Monday, October 31, 2011 11:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

sgt2 memuaskan hati..come lote..

Tuesday, November 01, 2011 12:36:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam singgah BW sini..
cantik.. kemas.. puas..

Tuesday, November 01, 2011 1:22:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah, cemart :D

Tuesday, November 01, 2011 12:32:00 PM Delete! [Reply Comment]

ada binatang kat kiri blog..entah name ape?

Tuesday, November 01, 2011 1:48:00 PM Delete! [Reply Comment]

cantik, serius simple n just nice

Tuesday, November 01, 2011 2:10:00 PM Delete! [Reply Comment]

ley bg link ta ?

Tuesday, November 01, 2011 2:15:00 PM Delete! [Reply Comment]

@AreFiSya Aien : link ape ?

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...