14.10.11

SEGMEN : TIA AJAK BERSAING SESAMA BLOGGER

Author : Nabila Medan Time : 10/14/2011 01:13:00 PM Total Comment : 0 Label :

Ini Kisah Tia

Hai !
first time masuk blog Tia , suka sangat sebab blog dia simple !
jumpe pulak segmen yang dia buat , aku pun ape lagi..join ler~
segmen ni tutup jam 10malam ini.
kalau nak join tekan header atas tu yer!

Blogger/Blog yang menjadi saingan/menaik kan semangat aku
#1
: #2

Sebab
 #1 : sebab aku suka cara penulisan mereka 
#2 : sebab diaorang boleh jadi contoh terbaek utk aku terus berblog



#



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...