22.10.11

SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku !

Author : Nabila Medan Time : 10/22/2011 09:22:00 AM Total Comment : 16 Label :



Pagi ni nabila nak join segmen akk Lyssa..
First time kak Lyssa wat segmen ..hehe ^^

Blog yang Menarik Perhatian nabila
-sebab , korang g la tgok sendiri blog dia ! taktau nak ckp macam mane..memang cantek !  header dia pun superbb !
-yang ni pun taktau nak komen macam mane , sebab ..ish ! tak terkata dah :P
blog ni simple but nice and very lawa :P
-blog ni lawa , tuan nye pun lawa jugak :P

sangat jealous ngan ketiga-tiga blog ni..
blog mereka dah la cantek/lawa , tuan nye pun lawa..psittt ! ape rahsia ?? haha :P



Tarikh tutup : 22/10/2011 pukul 3.00 petang ! :)











16 comments

Saturday, October 22, 2011 9:24:00 AM Delete! [Reply Comment]

Hee Thanks for Joining My Segmen !:)
I'm Following You ^_^v

Saturday, October 22, 2011 10:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

jemput: http://nadiyahashim.blogspot.com/2011/10/contest-relaks-tenang-simple-entry.html

Saturday, October 22, 2011 12:02:00 PM Delete! [Reply Comment]

Macam best je segmen ni :P

Saturday, October 22, 2011 1:44:00 PM Delete! [Reply Comment]

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/

Saturday, October 22, 2011 2:56:00 PM Delete! [Reply Comment]

saya blogger baru ^^

Saturday, October 22, 2011 4:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

syieda datang dari blog lyssa..^_^

jom ke blog syieda.. http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Saturday, October 22, 2011 8:34:00 PM Delete! [Reply Comment]

done follow u dear...comel blog adik nih...wink2

Saturday, October 22, 2011 9:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

follow here :)

Sunday, October 23, 2011 3:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

Huhu, singgah sini lagi dari segmen yang sama.. ^^

Sunday, October 23, 2011 3:53:00 AM Delete! [Reply Comment]

wah cantiknya blog , neyna datang dan follow , huhu seronok dengan totorial kamu ! godd job , saranghae :)

http://neynaproperty.blogspot.com

Sunday, October 23, 2011 6:14:00 AM Delete! [Reply Comment]

halo...nabila..thanks sudi datang blog Anna...hehehe... Salam kenal ^_^

Sunday, October 23, 2011 7:18:00 AM Delete! [Reply Comment]

salam...tq sbb tggalkn jejak dkat blog http://fifah1996.blogspot.com/...
dan follow...nice blog,

Sunday, October 23, 2011 7:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

jom baca entry plg sweet! <3

http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

Sunday, October 23, 2011 8:39:00 AM Delete! [Reply Comment]

dh follow akak... follow balek ye. http://syazarock.blogspot.com/

Sunday, October 23, 2011 4:14:00 PM Delete! [Reply Comment]

Terjah sni ;]] hahaha

Tuesday, October 25, 2011 12:41:00 AM Delete! [Reply Comment]

thanks sayang tag nama sis kat sini..^_*

ur blog pon nice dear..^_*

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...