19.10.11

Segmen : Saya , blog dan pembaca

Author : Nabila Medan Time : 10/19/2011 09:38:00 AM Total Comment : 29 Label :

Santai Bersama BEN ASHAARI

tekan banner untuk join segmen ni
tutup jam 5petang ni


Apa yang aku faham tentang Saya , blog dan pembaca ialah saya merujuk kepada Tuan punye blog/page atau penulis bagi setiap blog masing-masing.
Blog membawa kepada satu page/buku seperti diari untuk kita meluahkan dan berkongsi ilmu dengan blogger laen.
Pembaca is pengunjung yang sudi membaca/memahami isi yang kita bawa disetiap entri yang kita sedia kan.










#segmen







29 comments

Wednesday, October 19, 2011 10:12:00 AM Delete! [Reply Comment]

haiiii , mai singgah sini sat ..

dari segmen yang sama !

Wednesday, October 19, 2011 10:15:00 AM Delete! [Reply Comment]

Mak Dara dtg dr segmen yang sama..

suka dgn penerangan adik hehe

Wednesday, October 19, 2011 10:57:00 AM Delete! [Reply Comment]

hara dtg segmen sama :)

Wednesday, October 19, 2011 11:06:00 AM Delete! [Reply Comment]

bw here :)

Wednesday, October 19, 2011 11:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

singgah sini!!

Wednesday, October 19, 2011 11:20:00 AM Delete! [Reply Comment]

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Wednesday, October 19, 2011 11:25:00 AM Delete! [Reply Comment]

datang melawat dari segmen yang sama..:)

Wednesday, October 19, 2011 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

jenjalan sini dr segmen yg sama,

Wednesday, October 19, 2011 11:40:00 AM Delete! [Reply Comment]

selamat tengahari..singgah dari segmen Ben..

kalau sudi jemput join 1st GA dari Baiz ye..:)

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/10/1st-giveaway-mr-baiz-rm300-untuk-di.html

Wednesday, October 19, 2011 11:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

Wednesday, October 19, 2011 11:49:00 AM Delete! [Reply Comment]

nk kawan kawan disini melalui segmen abg ben :)

Wednesday, October 19, 2011 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

toink**toink**
dr segmen yg sma gak~~~
ehehe

Wednesday, October 19, 2011 11:59:00 AM Delete! [Reply Comment]

nak join jgk la..

Wednesday, October 19, 2011 12:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam perkenalan, dari segment BA juga (:

Wednesday, October 19, 2011 12:07:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah sini dari segmen yang sama...

Wednesday, October 19, 2011 12:57:00 PM Delete! [Reply Comment]

nape comel sangat box comment ni. suka.

datang dr segmen BA :)

Wednesday, October 19, 2011 1:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

syieda dtg dr blog abg BEN =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Wednesday, October 19, 2011 1:58:00 PM Delete! [Reply Comment]

dr segmen yg sama..jmput dtg blog y x seberape..heheh =)

Wednesday, October 19, 2011 2:28:00 PM Delete! [Reply Comment]

jalan2 menjengah..salam kenal :)

Wednesday, October 19, 2011 3:12:00 PM Delete! [Reply Comment]

comelnya blog awak ni..i like design mcm ni..cute...btw i dtg dr segmen yg sama..http://miezahamizah.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Wednesday, October 19, 2011 3:19:00 PM Delete! [Reply Comment]

singgah dari segmen yang sama. salam perkenalan.

http://waniewonek.blogspot.com

Wednesday, October 19, 2011 5:54:00 PM Delete! [Reply Comment]

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

Wednesday, October 19, 2011 8:53:00 PM Delete! [Reply Comment]

Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

HASRULHASSAN.COM

Wednesday, October 19, 2011 10:35:00 PM Delete! [Reply Comment]

salam,

singgah dr segmen encek ben..
kalau sudi jom baca blog sy..

tk

Thursday, October 20, 2011 8:45:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

Thursday, October 20, 2011 9:23:00 AM Delete! [Reply Comment]

shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

Thursday, October 20, 2011 10:19:00 AM Delete! [Reply Comment]

Singgah sini dari segmen yang sama..salam perkenalan...^^

Thursday, October 20, 2011 12:08:00 PM Delete! [Reply Comment]

sama-sama menyinggah :)

Thursday, October 20, 2011 6:29:00 PM Delete! [Reply Comment]

hye...jom join segmen nak cari wtak komik baru

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...